Cinc denúncies d’abusos sexuals contra l’ex professor dels Maristes Les Corts

0
abusos
El Col·legi Maristes de Sants - Les Corts. Foto: Ajuntament de Barcelona

L’ex professor d’educació física ha estat detingut avui i ha admès davant del jutge els abusos sexuals a alumnes menors d’edat

 

Ja són cinc les denúncies d’abusos sexuals contra l’ex professor de l’escola Maristes Sants-les Corts després que aquest dissabte una nova víctima s’hagi personat a la comissaria de les Corts. El pare de la víctima que va destapar el cas ha avançat aquesta informació i ha assegurat que coneix cinc casos més.

L’home, que va penjar diversos cartells amb un correu electrònic per trobar més afectats, ha assegurat que una vintena de persones s’han posat en contacte amb ell: “És un degoteig constant”, ha assegurat Manuel a les portes de la Ciutat de la Justícia. “Les víctimes estan repartides per tot Espanya perquè es van haver de traslladar i marxar dels barri després dels abusos”, ha assenyalat el pare, que s’ha mostrat molt crític amb l’escola i ha anunciat possibles accions legals contra el centre.

 

L’ex professor admet els abusos: “Ho vaig fer per debilitat” 

L’ex professor del col·legi Maristes de Sants – Les Corts detingut avui ha confessat els abusos sexuals a alumnes mentre era mestre d’educació primària al centre educatiu. “Ho vaig fer per debilitat. Sé que està mal fet, només espero tenir l’oportunitat de demanar perdó a aquells nois”, ha assegurat aquest divendres en declaracions a ‘El Periódico’.

El jutge li ha pres declaració aquest matí i, un cop ha acabat de declarar, l’investigat ha quedat formalment detingut, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. D’altra banda, el jutge també ha decidit prendre declaració, en qualitat de testimonis, als dos periodistes d’El Periódico’ que signen l’entrevista publicada aquest dissabte. És previst que la declaració dels testimonis es faci aquesta tarda i després el magistrat resoldrà si deixa en llibertat o envia a la presó el detingut.