El Morabanc Andorra rep (21h) al Retabet Guipúscoa, el cuer de la classificació, en un partit que pot apropar als dels Principat a la zona de Play Offs

A seguir guanyant confiança. El Morabanc Andorra té una gran oportunitat aquesta nit (21h) d’apropar-se a la zona de Play Offs. Els del Principat reben el cuer de l’ACB, el Retabet Guipúscoa, amb el repte de sumar una nova victòria i consolidar-se a la zona mitja de la classificació.

El Morabanc Andorra en una bona dinàmica desprès dels últims resultats, no vol confiances davant el cuer de la Liga ENDESA, el Retabet Guipúscoa. Els de Joan Peñarroya buscaran un triomf els consolidi a la zona mitja de la classificació i permeti als del Principat treure el cap a la zona de Play Offs. Un fet que donaria molta moral als andorrans desprès del mal inici que van tenir. Per aquest compromís d’aquesta nit, el tècnic català té a tota la plantilla disponible. Amb tot, el canvi d’entrenador que hi ha hagut a la banqueta dels de Sant Sebastià donarà màxima ambició i concentració als jugadors visitants.

L’arribada de Porfirio Fisac com a recanvi del lleidatà Jaume Ponsarnau, s’espera que sigui un revulsiu a la banqueta del Retabet. El conjunt de Donosti encara no coneix la victòria desprès de vuit jornades disputades a l’ACB. Per aquest partit d’avui, Fisac només té la baixa de Mikel Motos. El tècnic de Valladolid encetarà la segona etapa al Retabet amb el qual ja va assolir l’ascens a l’ACB entre el període de 2004 i 2008. Un partit que no té masses precedents històrics entre els dos equips, però que tots dos esperen amb ganes. Els andorrans per consolidar la seva bona dinàmica i demostrar que poden lluitar per coses importants, i els bascos per acabar d’una vegada per totes amb la crisi de resultats que viuen ara mateix i començar a pensar que la permanència esportiva a la Liga ENDESA és possible.