Sentència ferma de 15 anys per a Yuyee, dona de Frank Cuesta

0
Frank Cuesta
EP: Frank Cuesta
Frank Cuesta
EP: Frank Cuesta

El polifacètic presentador lluita per la innocència de Yuyee

Des de fa més d’un any Frank Cuesta no aixeca cap, ja que acaba de saber que la mare dels seus fills —Alissa Yuyee Intusmith– ha d’anar a la presó.

Francisco Javier Cuesta Ramos ha intentat de totes les maneres possibles ajudar a alliberar la seva companya, tot i que ja estaven separats en el moment de la seva detenció. Va escriure el rei Felip VI, va parlar amb ambaixadors i amb organismes facultats sobre aquesta qüestió, però no hi va poder fer res.

Des del començament, el presentador del programa de Discovery Max, va al·legar que la mare dels seus fills Zipi (que va morir), Zape, Zen, Zorro i Pepsi, que va ser adoptat el 2013, va ser sentenciada per tràfic de 0,005 grams de cocaïna, quantitat diferent de la que suposadament la van detenir 0,002 a l’aeroport de Don Mueang, al nord de Bangkok.

El passat 10 de setembre l’exmodel tailandesa de 41 anys va haver de tornar a passar pel jutjat per conèixer el dictamen sobre el recurs d’apel·lació que va presentar el seu advocat. La sentència queda ferma en 15 anys de presó per tràfic de 0,005 grams de cocaïna (35 cèntims d’euro), tal com ha explicat Frank Cuesta en un missatge a Facebook.