Moltes persones es pregunten si és possible comunicar-se amb un ésser estimat que ha mort i, en cas afirmatiu, com és possible.

Els nostres éssers estimats ja mort en general tracten de comunicar-se amb nosaltres a través de senyals del més enllà per fer-nos saber com se senten, a través dels somnis, mitjançant sensacions, amb una cançó significativa a la ràdio o en un dia estressant.

Hi ha moltes raons per la qual ells volen tornen per visitar-nos, i no necessàriament has de ser un mèdium o un psíquic per sentir la presència d’un ésser estimat mort. Aquests mètodes directes de comunicació poden ocórrer en qualsevol lloc i en qualsevol moment, encara que són més comuns quan la persona està tot sol i conscient del seu voltant. Pots rebre Senyals del més enllà quan estiguis completament despert, en estat de vigília o en estat de son profund. La següent llista detalla les tècniques més comunes utilitzades pels éssers estimats morts per visitar-te.

Senyals del més enllà que els morts ens envien | Diari CatalàVisites a través del somni

Aquesta és la forma de senyals del més enllà, es la més comú utilitzada per esperits, tant pels éssers estimats morts com pels Guies Espirituals. Aquest tipus de somnis són molt diferents dels somnis “normals”. Generalment, en aquestes visites comencen amb una mena de llum. En el somni, l’esperit ens pot demanar que lliurem un missatge en concret, fer-nos saber que estan bé per alleujar el nostre sofriment, o per advertir d’un perill imminent per a nosaltres.

Sentir la seva presència

Moltes persones asseguren que senten senyals del més enllà mitjançant la presència dels seus éssers estimats al seu voltant després de la seva mort. En aquest cas, una persona pot arribar a sentir un canvi, ja sigui en l’energia, a la temperatura, o en el moviment de l’aire. A la nit, pots sentir una pressió al teu costat al llit, com si algú estigués present o sentir com si algú s’assegués al teu costat mentre llegeixes un llibre.

Sentir el seu tacte

Una abraçada, una carícia al teu cabell, acariciant la mà, o un suau toc a l’esquena, són algunes de les senyals del més enllà més reconfortants de connexió que pot succeir. Sentir el seu tacte o una simple acaricia és l’experiència més comuna en els dies posteriors després de la mort de l’ésser estimat. No obstant això, alguns esperits continuen utilitzant aquesta capacitat sobrenatural molts anys després de la seva mort.

Olors

Aquells que han afirmat haver experimentat aquesta sensació han assegurat olorar un cigar, perfum, flors, o menjar. Si fa olor de fum de cigar, i ningú fuma a casa teva, a excepció de l’ésser estimat mort, el més probable es vulgui fer-nos saber que aquesta amb nosaltres en aquest moment.

Veus.

Aquestes senyals del més enllà es coneix com clariaudiencia. És possible escoltar la veu d’un ésser estimat mort com si en realitat estigués parlant en forma humana, o internament, a través del pensament. La Clariaudiencia interna és la forma més comuna de ‘escoltar una veu’, ja que passa dins de la ment.

Activitat elèctrica inesperada

En l’actualitat depenem dels aparells electrònics per viure. Per a aquells que estan en ‘l’altre costat’, els és bastant fàcil comunicar-se amb nosaltres a través de dispositius elèctrics. Per aquesta raó, és bastant comú que els esperits enviïn senyals del més enllà, manipulant televisions, llums o joguines per cridar l’atenció. La forma preferida per a un ésser estimat mort és mitjançant les cançons a la ràdio que van ser importants en la seva vida terrenal i que apareixen en els moments més complicats de la nostra vida.

La trucada telefònica

Els telèfons són objectes elèctrics, i la manipulació de l’energia per part dels esperits per fer una trucada telefònica no és molt diferent d’una altra activitat elèctrica. Aquestes senyals del més enllà, poden ocórrer en els mesos o anys següents a la mort, encara que és més comú en els dies posteriors.

Missatges simbòlics, senyals o sincronicitats.

A vegades els nostres éssers estimats morts desitgen fer-nos saber que estan amb nosaltres quan menys ho esperem. Mentre que moltes persones poden sentir com els seus éssers estimats morts vetllen per ells, de vegades, és difícil interpretar els senyals del més enllà. És per aquests motius que els esperits ens ofereixen senyals que no podem ignorar. Els senyals poden ser d’una varietat de formes, i la clau és mantenir la ment oberta per entendre-les. Alguns d’aquests senyals poden ser petits objectes, animals, flors, o fins i tot a través de les persones.

A través del moviment

No ens podem deixar en aquesta llista el moviment d’objectes per aconseguir cridar l’atenció. Aquesta forma de comunicació s’utilitza amb més freqüència en aquells que tenen problemes d’atenció o observació.

L’aparició

Encara que és la forma més popular, és bastant estranya. Però recorda, perquè un ésser estimat mort no aparegui en la seva forma completa (fantasma) no vol dir que no estigui intentat contactar amb tu. Esperem que aquest article hagi estat de gran ajuda per a tots aquells usuaris que ens han demanat encaridament que expliquem les formes de comunicació més comuns dels esperits.