Astrònoms australians han registrat cinc senyals misterioses que procedeixen de fora de la Via Làctia i els científics no descarten que pugui ser un important descobriment

Senyals misterioses rebudes de fora de la Via Làctia | Diari CatalàSegons informa el diari ‘Daily Mail‘, aquestes senyals misterioses es tracten d’una sèrie de ‘explosions de ràdio ràpides’ (FRB) recollida pel radiotelescopi Parkes a Austràlia.

Les emissions de ràdio FRB, detectades per primera vegada el 2007, apareixen temporalment i de forma aleatòria, de manera que no només són difícils de trobar sinó d’estudiar. El misteri rau en el fet que encara no està clar que és el que podria produir una explosió tan curta i aguda.

L’anterior ha portat a especular que podria ser qualsevol cosa: des d’estrelles que xoquen fins missatges creats artificialment. Els científics creuen que s’originen diversos milers de milions d’anys llum més enllà de la Via Làctia.

Senyals misterioses rebudes de fora de la Via Làctia | Diari CatalàDes de que es va captar la famosa senyal ‘Wow‘ procedent de l’espai, molts han estat els intents d’astrònoms i radiotelescopis de tractar de captar alguna cosa similar, alguna cosa que se surti del concepte tradicional de senyal i que pogués indicar l’existència de vida intel·ligent més enllà del nostre planeta. En tot aquest temps molts han estat els paràmetres analitzats però en tan anhelat moment del contacte no s’ha produït o pot ser que per fi es troba aconseguit alguna cosa …

Han estat astrònoms australians el que ha pogut captar una sèrie de misteriosos senyals, cinc, que tenen el seu origen, o procedència, fora de la Via Làctia. És molt caut amb l’anàlisi de les mateixes i s’estudia a consciència evitant precipitacions però podríem estar davant d’un moment molt important.

Emily Petroff, de la Universitat de Swinburne, va ser una de les persones que va ajudar en el descobriment dels enigmàtics impulsos i, a través del seu compte de Twitter ha escrit que podria tractar-se d’una revelació molt important.

No tenim idea del que està passant, però sabem que definitivament és una cosa interessant.