Jorge Lorenzo porta cinc títols mundials, però reconeix que serà molt difícil igualar els nou títols de Valentino Rossi

Cinc. Jorge Lorenzo ha esgotat tot els dits d’una mà a l’hora de comptar els títols guanyats al campionat del món de motociclisme. En vol més. No hi ha pilot més ambiciós que ell. Però sap que ho té difícil. Serà molt complicat batre els nous títols de Valentino Rossi. I, més, amb Marc Márquez sobre l’asfalt, pilot que està a cridar a marcar una era al ‘paddock’ de MotoGP.

“Serà pràcticament impossible atrapar a Rossi. Primer perquè nou són molts, i segon pel nivell, i tercer perquè estem en un campionat amb quatre fàbriques i motos molt bones”. Així ho ha reconegut Jorge Lorenzo després de rebre la Medalla d’Or per part del Reial Ordre del Mèrit Esportiu. Ho intentarà, però és conscient de la dificultat a l’hora de batre els nous títols de Valentino Rossi.

El balear no ha volgut seguir valorant la cursa de diumenge al circuit de València, però sí ha declarat que “nosaltres vam fer 20 voltes per sota de l’1’31’’ i Valentino només en va fer dos. No crec que la posició de Rossi hagués variat gaire encara que hagués sortit des de la primera o la segona línia de la graella”.

Jorge Lorenzo està satisfet amb la feina feta. En vol més, però sap que batre els nous títols de Valentino Rossi serà una gesta complicada.