Sergi Guardiola fitxa pel Granada - Diari Catala
El davanter de Manacor arriba a la disciplina del segon equip blanc-i-vermell fins al final de la present campanya | FOTO: Granada CF

Sergi Guardiola fitxa pel Granada després de la seva incorporació frustrada al FC Barcelona B per uns tweets ofensius que el jugador va emetre sobre l’equip blaugrana

Aquest migdia s’ha fet oficial la contractació de Sergi Guardiola per part del Granada, que reforça la davantera del seu filial amb un golejador que actualment es trobava sense equip. La situació del futbolista balear es va produir després del seu fitxatge pel FC Barcelona B, que va ser cancel·lat a les poques hores en descobrir el conjunt blaugrana uns tweets ofensius contra el club al compte del jugador.

Sergi Guardiola (Manacor, 1991) fitxa pel Granada per cobrir la baixa del davanter d’Adalberto Peñaranda, que va ser incorporat a la disciplina del primer equip i s’hi ha assentat després d’una sorprenent eclosió futbolística. L’atacant es va criar a les categories inferiors del Jumilla i després del seu pas per Ontinyent, Getafe B, Novelda i Eldense va arribar a Alcorcón, avalat pels seus 17 gols en 41 partits amb el conjunt alacantí.

Precisament de la formació madrilenya el va incorporar el FC Barcelona amb la intenció de reforçar a la segona plantilla, però unes desafortunades publicacions que dataven d’uns anys enrere van acabar amb la baixa precipitada del futbolista. Els tweets, que contenien desqualificacions i insults contra l’equip ‘culer’ i Catalunya van ser esborrats de manera immediata per Guardiola, però les seves captures ja circulaven per la xarxa i el club va prendre la decisió de rescindir el seu contracte.

Davant aquesta resolució el jugador va explicar que les citades publicacions no eren seves alhora que va reconèixer la seva culpa i va demanar disculpes, assumint també el seu acomiadament. Finalment, Sergi Guardiola ha trobat una solució i formarà part del Granada fins al final de la present temporada.

Les captures mostrades a continuació van circular per la xarxa com a prova de les publicacions del jugador en contra del FC Barcelona.

Sergi Guardiola fitxa pel Granada - Diari Catala