La triomfadora dels Goya 2016 produirà l’última cinta del guanyador a ‘Millor Pel·lícula’ als Gaudí

El món del cinema ha aconseguit reunir a dues grans figures del setè art perquè treballin juntes en una gran superproducció. Són, ni més ni menys, que Isabel Coixet, l’última gran triomfadora dels ‘Goya 2016’ (emportant-se 4 guardons a l’apartat tècnic per ‘Nadie quiere la noche‘) i Sergi Pérez, l’últim guanyador de ‘Millor pel·lícula’ als ‘Premis Gaudí 2016’.

Publicació de Sergi Pérez/FACEBOOK | Diari Català
Foto: Publicació al compte oficial de ‘El camino más largo para volver a casa’/FACEBOOK

Ambdues figures del cinema espanyol treballaran ara juntes a ‘Mal Ejemplo, el proper projecte cinematogràfic de Pérez (director de ‘El camino más largo para volver a casa’).

Per què ha volgut col·laborar Coixet en aquest projecte? Doncs la directora de cinema és una fan declarada de l’òpera prima de Sergi Pérez, per això va decidir ajudar en la producció d’aquest segon projecte. Fins i tot, va arribar a reivindicar en el seu compte d’Instagram que ‘El camino más largo para volver a casa’ hauria d’haver estat nominada als Goya.

La història d’aquesta pel·lícula gira entorn dun jove, interpretat per Borja Espinosa (‘Vulcania) que torna a casa i viurà una situació francament dramàtica: s’està morint la seva mare i, a part, es retroba amb la seva germana que no va abandonar la llar en cap moment i no l’ha vist des de fa anys.