Sergio González: “Amb mi s’hagués fet un bon any”

0

Sergio González, exentrenador del RCD Espanyol, trenca el seu silenci i parla per primera vegada des de que va ser cessat de la banqueta blanc-i-blava

“No es poden vendre motos. L’equip no és per anar a la UEFA Europa League. Ara bé, amb mi s’hagués fet un bon any”. El ‘Club de la mitjanit’, espai radiofònic de Catalunya Ràdio, va ser l’escenari escollit per Sergio González per fer les seves primeres declaracions des de que va ser cessat de les seves funcions com entrenador del RCD Espanyol.

Sergio González, però, va restar importància a la desfeta davant el Real Madrid i va afirmar que “no estic gens preocupat. L’equip recuperarà la seva posició, que no és altra que la zona tranquil·la de la classificació. Amb aquests partits no pots extreure conclusions. Quan l’equip treballa té arguments futbolístics suficients per aconseguir victòries”.

Dolgut amb el Club

l’exentrenador blanc-i-blau no va amagar la seva decepció per com va produir-se el seu adéu: “Corria un fals rumor que deia que jo anava per un costat i el vestidor per un altre. És cert que el dia del Celta vaig preguntar als futbolistes si jo molestava. Diumenge van reunir-se els futbolistes i van dir-me que estaven amb mi a mort”.

Sergio González explica que va explicar-lo a Òscar Perarnau tot el que passava, però que al dia següent estava al carrer: “Quan em van fer fora no m’ho podia creure. Vaig reunir-me amb l’Òscar i el senyor Collet. No em donaven arguments esportius de pes”. Arrel les formes, l’extècnic va reconèixer que “he marxat molt dolgut. Les formes no han sigut les més adequades. Sóc un home de la casa”. A més, va assenyalar que la plantilla va mostrar-li el seu recolzament: “Els jugadors em van trucar i em van dir que estaven amb mi. 24h després em van acomiadar”.

Òscar Perarnau i Joan Collet, el dia que li comuniquen a Sergio González la seva destitució | FOTO: ara.cat
Òscar Perarnau i Joan Collet, el dia que li comuniquen a Sergio González la seva destitució | FOTO: ara.cat

El cas Diop

L’entrenador de L’Hospitalet, que va afirmar que durant l’estiu no va poder-se fitxar Óscar Duarte per manca de recursos, va explicar cronològicament el procés durant el fitxatge de Pape Diop: “Al final de la temporada passada contacto amb l’entorn del futbolista i se’ns diu que no vol venir. Aleshores vaig parlar amb Javi López per a que jugués de pivot i pujàvem a Rober del filial pel lateral. Amb la temporada començada Diop ens diu que vol venir. Aturo l’operació perquè marxa Héctor Moreno i demano un central. Al final Diop arriba i el Club parlava de cedir-lo, però vaig decidir quedar-me’l”.

Pape Diop, el dia de la seva presentació com a nou jugador del RCD Espanyol | FOTO: europapress.es
Pape Diop, el dia de la seva presentació com a nou jugador del RCD Espanyol | FOTO: europapress.es

Sergio González va reconèixer que ho ha passat malament amb el seu acomiadament, però va afirmar que comença a mirar endavant: “He estat fotut, però ja estic recuperat al 80%”.