El Peugeot 208 Style aposta per nous detalls estètics i més equipament

El rentat de cara del petit model de la marca va arribar al mercat espanyol la passada primavera i, amb el 2016, estrena la sèrie especial Peugeot 208 Style que aporta nous detalls estètics i més equipament.

Disponible amb 3 i 5 portes, el Peugeot 208 Style destaca per l’eficiència dels seus motors. En dièsel incorpora les mecàniques 1.6 BlueHDi de 75 CV, i 1.6 BlueHDi 100, i en benzina el motor tricilíndric 1.2 PureTech de 82 CV.

A l’exterior, aquesta sèrie especial s’identifica per els seus retrovisors cromats amb intermitents, els seus fars antiboira davanters, els seus vidres posteriors tintats, monogrames “Style” laterals i les llandes d’aliatge de 16 polzades Titane de color gris Hephaïs.

La posició de conducció característica de la marca francesa, el Peugeot i-Cockpit, és el gran protagonista de l’habitacle. La seva instrumentació tipus Head Up amb una pantalla LCD reflecteix dades com la velocitat i permet consultar-les sense necessitat d’apartar la vista de la carretera, mentre que el seu volant compacte multifunció, en acabat folrat en cuir, ajuda a una millor direcció i dinamisme. Un altre dels seus elements clau és el seu quadre d’instruments, situat en una posició més elevada que el volant, que permet llegir els indicadors mentre se segueix atent al que ocorre al voltant del vehicle. A través de la seva pantalla tàctil de set polzades es gestionen els sistemes com la música, navegador o aplicacions del smartphone. A més del Peugeot i-Cockpit, l’interior d’aquest Peugeot 208 Style aporta certs detalls que li ofereixen una imatge de més categoria.

El Peugeot 208 Style està disponible des de 10.390 euros, en versió 3 portes i motor 1.2 PureTech 82.