Una sèrie exclusiva per a la Ducati Multistrada 1200 Enduro

La sèrie web dedicada a la nova Ducati Multistrada 1200 Enduro es titula “El costat salvatge de Ducati”. Disponible online des del passat 23 de desembre de 2015 a la pàgina web de Ducati, la sèrie web tracta en sis episodis la història de la versió més aventurera de la multimoto fabricada a Bolonya.

La marca italiana ha creat una sèrie que s’emetrà exclusivament a través d’internet amb la finalitat de descriure la nova Ducati Multistrada 1200 Enduro. Cadascun dels episodis de tres minuts de durada desborda adrenalina i narra amb imatges molt espectaculars la veritable essència de la Multistrada 1200 Enduro; una moto concebuda per viatjar i ser imparable en qualsevol tipus de terreny.

“El costat salvatge de Ducati”, online cada dues setmanes, és una instantània de la nova maxi-enduro de Ducati. Cada episodi utilitza una gran quantitat de detalls per mostrar el nivell de resistència als esforços de la moto i la típica tensió de conducció offroad, com també la seva facilitat d’ús en qualsevol tipus de terreny. En la sèrie també s’expliquen els avançats elements electrònics juntament amb totes les altres característiques que converteixen a la Ducati Multistrada 1200 Enduro en una autèntica rodamón amb una ànima realment salvatge i aventurera.

“El costat salvatge de Ducati” és una mescla d’imatges i relats ambientats en diferents escenaris. Les localitzacions del primer episodi que podeu veure a dalt inclouen un circuit de motocròs del sud d’Itàlia, així com la Toscana, Sardenya i Espanya. El contingut tècnic de la moto té un paper molt important en aquest episodi, explicat per l’equip que va ajudar a fer de la Ducati Multistrada 1200 Enduro una màquina imparable en qualsevol tipus de terreny.

Sense més preàmbuls, us deixem que gaudiu del primer episodi.