S'espera un gran terratrèmol de 10.2 graus per a agost de 2015

2015 i les sorprenents profecies de Nostradamus

Una entrevista en viu del periodista Yohanan Díaz Vargas al pastor i periodista Ricardo Salazar, on el comenta que Déu li va donar una revelació, el 22 juliol 2015 succeirà una cosa catastròfic, seguit del 8 al 18 agost 2015 on suposadament hi haurà un terratrèmol de 10.2 graus.

Una entrevista interessant

Vídeo de l’entrevista de Yohanan Díaz a Ricardo Salazar:

Novament la idea de la fi del món ronda l’ambient en l’àmbit mundial, ara s’afirma que serà entre el 22 i 28 de setembre de 2015, uns altres diuen que el 16 de maig de 2016 i amb això 30 dies després l’arribada de la tercera Guerra Mundial i fins i tot alguns contactats amb extraterrestres a Mèxic esmenten que estan rebent els últims missatges causa que ja se’ns va acabar el temps per elevar la nostra consciència, així mateix hi ha altres que afirmen que ve un gran terratrèmol per a Mèxic d’entre 10 a 12 graus en l’escala de Richter, és a dir, semblés que tots ara s’han posat d’acord per parlar novament sobre una possible fi de la nostra espècie.

Ricardo Salazar, periodista i actualment pastor a Japó ha profetitzat que Déu li va donar una revelació on castigarà Estats Units pels seus pecats sexuals i ho farà mitjançant “un asteroide de 9 quilòmetres de diàmetre, conformat principalment per gel, que canviarà la vida a la terra per sempre”, així ho va publicar a la seva pàgina d’internet. Aquest cos celeste caurà el 16 maig 2016 a les 02:20. “M’ha dit el Senyor que els nord-americans no tenen molt temps per sortir del seu país, ja que entre finals de 2015 i inicis de 2016, es correrà la veu entre els governs que arribarà un asteroide i tancaran les fronteres, és així que el Canadà i Mèxic faran el mateix que Europa, els negaran l’ingrés. USA quedarà acorralada en el seu propi territori”.

En un altre dels missatges que ha donat a conèixer s’afirma que “Russos i Xinesos destruiran USA, llançaran bombes nuclears a 10 ciutats des dels seus submarins i portaavions no sense abans haver destruït en alta mar a tota la flota nord-americana que serà sorpresa des de baix del mar, a més atacaran 3 localitats al Japó, llançaran les primeres bombes a Europa, però tindran cura de no destruir el planeta. Serà una guerra ràpida”.

Aquest mateix pastor va assegurar que 30 dies més tard s’iniciarà la tercera Guerra Mundial, per al 16 de juny de 2016. Una cosa sorprenent, ja que després de la caiguda del meteor, els bombardejos nuclears encara en aquest escenari hi hagi éssers humans que desitgin fer la guerra.

S'espera un gran terratrèmol de 10.2 graus per a agost de 2015

2015 i les sorprenents profecies de Nostradamus

Nascut a França en algun moment de desembre de 1503, Nostradamus és àmpliament conegut per ser el “Profeta de la Mort”, a causa que moltes de les seves visions estaven relacionades amb la mort i la destrucció. Els experts en profecies creuen que Nostradamus va predir el “regnat” d’Adolph Hitler, la Revolució Francesa, l’accident del transbordador espacial Challenger, el gran incendi de Londres, i els atemptats de l’11 de setembre de 2001. Nostradamus va decidir plasmar totes les seves profecies en un llibre en 1554, però no va ser fins a l’any 1555 que es va publicar la primera part de les seves profecies en el llibre titulat “Les Prophéties“.

Les profecies de Nostradamus han estat estudiades durant segles per grans erudits ia dia d’avui moltes d’aquestes profecies continuen sent un misteri sense desxifrar. Alguns pensen que cada visió era com un trencaclosques que necessitava les peces correctes per a resoldre-ho. I encara que els més escèptics consideren que les profecies de Nostradamus només eren la simple imaginació d’un metge fracassat, els experts en profecies estan convençuts que gairebé la meitat de les seves profecies ja s’han complert i moltes altres estan per complir-se. ¿Però que diuen les profecies de Nostradamus sobre el 2015?

Les profecies de Nostradamus per al 2015 prediuen terribles esdeveniments que canviaran radicalment el nostre món tal com el coneixem. Segons el profeta francès, en 2015 els morts s’aixecarà de les seves tombes, el món s’enfrontarà a nous canvis entre les nacions i hi haurà greus catàstrofes naturals que faran tremolar el món. A continuació, algunes de les profecies de Nostradamus per al 2015, t’atreveixes a continuar llegint?

La radiació de Fukushima

Segons els experts en les profecies de Nostradamus, el 2015 la Central nuclear Fukushima alliberarà una gran quantitat de radiació, a causa d’un possible gran terratrèmol, sisme submarí o huracà que causarà greus falles estructurals en els reactors. Una vegada que passi, els principals mitjans de comunicació intentaran restar importància a l’incident, al·legant que l’alliberament de radiació és intranscendent.

L’aigua radioactiva afectarà l’ecosistema de manera dràstica, contaminat a la fauna marítima. Els peixos tropicals contaminats amb radiació es desplaçaran cap a Alaska o Califòrnia, juntament amb llocs que envolten tot el flux actual dels oceans. Per el seu desconeixement i falta d’informació, la població consumirà peix contaminat i moltes espècies com la tonyina desapareixeran. Japó i la Xina patiran una crisi sense precedents causats per aquesta contaminació radioactiva.

Inusuals terratrèmols i inundacions

Terratrèmols amb una intensitat mai registrats abans sacsejaran moltes àrees del nostre fràgil planeta. Xina serà un dels països que més patirà la ira dels terratrèmols, ja que el 2015 tindrà lloc un que causarà milers de morts. En l’hivern de 2015, “Cinturó de Foc del Pacífic” registrarà una activitat certament inusual. Un cop més, causarà greus terratrèmols i l’erupció de tres grans volcans.

Les inundacions a tot el món batran tot els records. Serem testimonis de com els principals mitjans de comunicació informaran contínuament de tempestes, inundacions i catàstrofes relacionades amb el clima. Hi haurà tifons mai vistos abans que afectaran països com la Xina, el Japó i fins i tot Austràlia. Rússia també es veurà greument afectat pel clima extrem i rius que es desbordaran, a més que haurà de lidiar una crisi per un gran terratrèmol.

S'espera un gran terratrèmol de 10.2 graus per a agost de 2015

Les diferències entre idiomes desapareixeran

Nostradamus també va predir que igual que “abans de la Torre de Babel”, només hi haurà un idioma gràcies a la invenció del que ell va anomenar “un nou motor”, una mena de màquina de traducció universal i que portarà per fi la separació entre nacions.

Enfonsament de l’economia mundial

Nostradamus va dir: “els rics moriran moltes vegades”. La profecia de Nostradamus per al 2015 coincideix amb la predicció de l’economista Martin Armstrong, que va afirmar que a causa del creixent ressentiment contra el “status quo” com a resultat de la desigualtat econòmica, és més que probable que tot acabi en un “caiguda financer” abans de l’any 2016.

“Una greu catàstrofe econòmica tindrà lloc abans del 2016. L’economia que coneixem avui dia desapareixerà i hi haurà disturbis civils i una revolució”, va escriure Armstrong.

La gran erupció del Vesuvi

Per al 2015 hi haurà una gran erupció de la muntanya Vesuvi, que farà “tremolar” tot Itàlia. Segons els principals geòlegs i vulcanòlegs italians, la Muntanya Vesuvi a Nàpols és molt més que un volcà actiu i s’espera una gran erupció en un futur pròxim. Es creu que aquesta gran erupció tindrà lloc a finals de 2015 o principis del 2016, podent ser la pitjor erupció del Vesuvi des de l’any 79 o 1631 dC, els dos pitjors erupcions de la història. En aquesta erupció sense precedents perdran entre 6.000 i 16.000 persones com a mínim.

Gran terratrèmol a l’oest dels EUA

Encara que al principi pot començar com un gran terratrèmol, el veritable perill serà una súper erupció volcànica. Els experts fa temps (que …) advertint que la muntanya Santa Helena, a l’estat de Washington, és un volcà molt sensible als terratrèmols, i aquest podria activar-se abans de maig de 2015.

S'espera un gran terratrèmol de 10.2 graus per a agost de 2015

Els humans aprendran a parlar amb els animals

Una de les prediccions més sorprenents de Nostradamus per al 2015 és la de l’avanç de la ciència en el camp de la telepatia, que serà possible que les persones parlin amb els seus animals domèstics i granges d’animals. Això portarà a un augment en el vegetarianisme, i com va dir el mateix Nostradamus: “el porc es convertirà en un germà per a l’home”. I per a qui dubti sobre la profecia de Nostradamus, a l’agost de 2014 un grup internacional d’investigadors van aconseguir enviar un correu electrònic de persona a persona a través d’una “interfície humana de cervell a cervell”.

Radiació solar cremarà el nostre món

“Els reis robaran els boscos, el cel s’obrirà, i els camps seran cremats per la calor”, va escriure Nostradamus. Per a alguns experts, aquesta profecia era un clar advertiment de la destrucció de les selves tropicals i l’augment del forat de la capa d’ozó, el que causarà una exposició de la Terra a la radiació solar.

Immortalitat

No podia faltar en aquest llistat de profecies per al 2015, el descobriment de l’elixir de la vida. Els científics aconseguiran descobrir l’elixir de la longevitat, el que portarà a la gent a poder viure fins als 200 anys. També cal destacar que encara que molta gent pugui viure fins als 200 anys, una altra molta perirà a causa de les greus catàstrofes.

Els morts ressuscitaran

“No molt lluny de l’edat del mil·lenni, quan no hi hagi més espai a l’infern, els morts sortiran de les seves tombes”, va advertir Nostradamus als seus seguidors. Curiosament, la profecia de Nostradamus coincideix amb les profecies del Nou Testament, on el Joan l’Evangelista descriu un esdeveniment similar que tindrà lloc a la Terra, conegut com Apocalipsi. Segons els textos religiosos, el primer senyal de l’Apocalipsi serà l’aparició d’un fals Messies, les accions seran comparades amb les de Jesús.

Està clar que per als més escèptics, Nostradamus era un farsant. Però per als més creients en les seves profecies, ell va ser un visionari que va predir moltes de les grans catàstrofes de la nostra història. Ara només cal esperar si els experts en profecies han estat capaços de desxifrar correctament les seves profecies per al 2015.