S’estrena el vídeo de la nova cançó ‘Perfect’ de One Direction

0
Nova cançó ‘Perfect’ de One Direction
Foto: SONY MUSIC
Nova cançó ‘Perfect’ de One Direction
Foto: SONY MUSIC

La nova cançó ‘Perfect’ de One Direction estrena vídeo del seu àlbum ‘Made In The A.M’

Els fans del popular grup es troben de sort, la banda de pop més gran del món estrena el vídeo de la nova cançó ‘Perfect’ de One Direction, avançament del seu nou àlbum ‘Made In The A.M’ que sortís publicat a tot el món divendres 16 d’octubre.

La nova cançoPerfect’ de One Direction ens presenta una cançó carregada d’emocions, amb una imatge més madura dels components del grup. Produida per Julia Bunetta, Jesse Shatkin i AFTERHRS, escrita per Harry Syles i Louis Tomlinson junt a Bunetta, Shatkin, Jacob Kasher, John Ryan i Maureen Anne McDonald.

Les vendes ja superan els 65 mil.lions en tot el món i actuacións en directe davant més de 7,5 mil.lions de fans. La banda va acumulant premis, al maig d’aquest any la banda va guanyar dos Billboard Awards com “Millor Grup” i “Millor Grup de Gira”. El seu primer single ‘Made In The A.M’, ‘Drag Me Down’ va sortir publicat al juliol, va aconseguir el #1 en 90 llistes ITunes. El seu cinquè àlbum ‘Made In The A.M.’sortirà a la venda a tot el món el divendres 13 de Novembre i ja el podem reservar.

Nova cançó ‘Perfect’ de One Direction
Foto: SONY MUSIC

[quote]Les vendes ja superan els 65 mil.lions en tot el món i actuacións en directe davant més de 7,5 mil.lions de fans.[/quote]