Hi ha hagut quatre registres simultanis a Sant Feliu de Guíxols

La Guàrdia Civil va detenir aquest dimarts al costat de la Gendarmeria francesa set persones durant quatre escorcolls simultanis en pisos de Sant Feliu de Guíxols, acusades de robar coure per valor de 900.000 euros en diverses empreses de reciclatge al sud de França.

En un comunicat aquest dimecres, la Guàrdia Civil ha explicat que la banda actuava en empreses franceses i després es desplaçava a la localitat gironina, on s’amagaven en diversos pisos on guardaven eines que utilitzaven per robar.

Les policies espanyola i francesa van arrestar quatre dels detinguts en quatre escorcolls simultanis en pisos de Sant Feliu de Guíxols i la resta han estat arrestats a França el mateix dia.

Els detinguts, sobre els qui constava una ordre europea de detenció, han passat a disposició del jutge de l’Audiència Nacional en espera de ser extradits a França.

L’operació ha estat liderada per la Gendarmeria i l’Europol en coordinació amb la Guàrdia Civil, ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols.