El millor Cotxe de l’Any a Europa 2016 el coneixerem durant el proper Saló de Ginebra

Fa uns 10 dies us explicàvem que la cursa per convertir-se en el Cotxe de l’Any a Europa 2016 (Car of the Year) havia començat amb els primers 35 finalistes. També us dèiem que el dia 14 de desembre, avui, es facilitaria la llista dels escollits, els set models d’aquesta llarga llista de 35 que passarien a la gran final; doncs ja els tenim.

El jurat ha donat el seu veredicte i ha facilitat el nom dels set models que, finalment, competiran per guanyar el prestigiós guardó que coronarà el vencedor com a millor Cotxe de l’Any a Europa 2016, el premi més important a nivell europeu. Com dèiem, dels 35 finalistes ja només en queden 7, això significa que pel camí s’han quedat 28 models.

Ara, l’exigència i el detall seran les claus per saber quin dels set és el millor Cotxe de l’Any a Europa 2016, un resultat que s’obtindrà a través de buscar el cotxe més complet, la qual cosa significa que els aspectes que s’analitzaran seran múltiples, com el consum, tecnologia, eficiència, seguretat , equipament, comportament, qualitat, preu, entre d’altres.

Per valorar tots aquests aspectes necessaris es farà una crida a diversos periodistes especialitzats de 22 països diferents que tindran la pressió per valorar i decidir quin dels set és el millor Cotxe de l’Any a Europa 2016. El veredicte final es farà públic durant el Saló de Ginebra que es farà al mes de març.

Llistat dels set finalistes:

  • Audi A4
  • BMW Serie 7
  • Jaguar XE
  • Mazda MX-5
  • Opel Astra
  • Skoda Superb
  • Volvo XC90

Ara que ja sabeu quins són els set finalistes del millor Cotxe de l’Any a Europa 2016, només cal que feu les vostres apostes per valorar quin dels models podria ser el digne guanyador del prestigiós guardó.