El club andalús reté el seu director esportiu i evita que el gadità faci les maletes direcció Barcelona per liderar el projecte de Chen

Ramón Rodríguez ‘Monchi’ continuarà vinculat al Sevilla FC, com a mínim, fins al mes de juny del 2020. Així ho anuncia l’entitat andalusa amb un comunicat, en el qual s’expressa el desig de mantenir a Monchi en el càrrec de director esportiu fins que finalitzi el contracte signat per ambdues parts.

“El Sevilla FC, després d’analitzar en les últimes hores la petició presentada pel seu director esportiu per rescindir el seu contracte amb el club, decideix requerir el compliment del contracte signat l’estiu passat i que vincula al tècnic de Sant Fernando a l’entitat fins al 30 de juny de 2020″, es llegeix en el comunicat. “El club ha valorat la situació durant el dia d’avui i la decisió final és la de comunicar a Monchi el desig que es respecti el contracte signat per ambdues parts, per la qual cosa el director esportiu del club seguirà en el seu lloc”, aclareixen.

 

Somni esmicolat

Malgrat la il·lusió despertada entre la massa social blanc-i-blava per la possible arribada de Monchi, l’Espanyol haurà de gratar-se la butxaca si vol fer-se definitivament amb els seus serveis. Els contactes existien, i el mateix Monchi elogiava el projecte de Chen. Era possible, però ara l’única manera de fitxar-lo és pagar la clàusula de cinc milions d’euros.

 

Canvi d’aires

Monchi va demanar fa uns dies al consell que autoritzés la seva sortida per motius personals, però el club “va entendre i respectar” els seus desitjos signats en el contracte que l’uneix per les tres pròximes temporades amb el vigent campió de la UEFA Europa League.

Monchi, doncs, es mantindrà en un càrrec que ocupa des de fa 16 anys. Durant aquest període, el Sevilla ha encadenat èxits com la disputa de 14 finals o els cinc títols europeus, entre d’altres.

Monchi accepta la decisió del Sevilla, i ja ha transmès el seu compromís de “seguir treballant amb la mateixa dedicació i professionalitat”. Per la seva banda, l’entitat subratlla “la seva satisfacció amb aquesta solució i el seu agraïment a Monchi, confiant cegament en què seguirà exercint les seves funcions amb la mateixa intensitat, qualitat i eficàcia amb la qual sempre ha actuat”.