Luis Enrique es mostra content pel rendiment de l’equip amb el canvi de sistema i creu que s’ha generat massa polèmica durant els partits previs

Luis Enrique afirma estar “satisfet amb el partit i el resultat. També amb les variants tàctiques. Avui hem fet servir un doble pivot per donar més llibertat a Leo Messi. Hem començat amb dubtes, però hem controlat el partit tot i cometre algun error en defensa”. Ha afegit que veu “molt bé Leo Messi, a un gran nivell físic”.

També ha tingut bones paraules per a Munir, golejador del partit per partida doble. “Munir ha jugat molt bé. Té gol i, tot i que ha de millorar en alguns aspectes, té moltes coses per aportar a l’equip”. “És un luxe comptar amb jugadors que poden jugar en diferents posicions i en tenim molts a la plantilla”, ha comentat, sobre la polivalència dels seus jugadors.

“El partit ha estat molt més calmat. S’ha parlat massa i l’únic partit que s’ha anat de les mans és el primer, però no he de ser jo qui ha d’analitzar el per què”, ha sentenciat sobre la polèmica dels últims dies, mossegant-se la llengua.