L’alumnat interpretarà dues obres de l’autor anglès

L’Institut del Teatre programa un esdeveniment especial als anuals tallers oberts als pares, amics i familiars. Fins al 10 de juliol, creats pels alumnes de tercer de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) i de primer de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE), els alumnes recitaran obres de William Shakespeare.

L’alumnat interpretarà dues obres de teatre, les anomenades ‘Mesura per mesura’ (Teatre Estudi Barcelona) i ‘Ricard III’ (Sala Maria Plans, Terrassa). Per la part de text, agafaran, de diferents autors, de la col·lecció ‘Como dizia o poeta’, (Teatre Alegria, Terrassa).

Ja al marc dels homenatges celebrats durant l’abril de 2016 amb motiu dels 400 anys de la mort de William Shakespeare, i per celebrar el dia del llibre, el British Council en col·laboració amb The Globe Theatre i amb més de 10 organitzacions espanyoles, entre elles l’Institut del Teatre, va organitzar l’exhibició de curtmetratges ‘The Completi Walk.

Uns 37 curtmetratges corresponents a les 37 obres escrites de Shakespeare, que es van projectar de manera simultània distribuïts per diferents espais culturals de Madrid, Barcelona i Londres.