Millorar a Eleanor de ’60 segons’ és complicat, però aquest Shelby G.T.500CR ho vol fer

Suposo que tots haureu somiat alguna vegada amb Eleanor, és més, m’atreviria a dir que a la majoria us agradaria tenir-lo en el vostre garatge. Doncs bé, i si us diguéssim que Eleanor, la perfecció sobre quatre rodes, té quelcom millor davant seu, ens creuríeu? Alguns sí i uns altres no però us recomano als del no que us passeu al bàndol dels del sí ja que aquest Shelby G.T.500CR ho mereix.

En un lloc remot d’Oklahoma, Estats Units, han volgut portar més enllà a la nostra estimada Eleanor. Podria haver sortit un xurro de preparació ja que la base és, senzillament, perfecta, però no ha estat així, sinó tot el contrari. Pas a pas i mà a mà, el preparador Classic Recreations ha construït aquest Shelby G.T.500CR a base de peces de Shelby i altres pròpies amb les seves degudes modificacions. Tant ha agradat i tant ha impactat que fins a Shelby inclourà aquest model modificat en el seu registre mundial.

Shelby G.T.500CR, millor que Eleanor? | Diari Català
Shelby G.T.500CR

Per fora manté l’essència d’Eleanor (o Fastback del 67 modificat, com preferiu dir-li) amb algun petit retoc com les llandes de 18 polzades en grafit de color negre però dins, en el seu cor, és on està el gran canvi. Aquí ens trobem un motor V8 sobrealimentat 427ci que, després de retocar-lo fins a més no poder, aconsegueix ascendir fins als 814 CV de potència. A més, també compta amb un nou sistema de suspensió, així com nous frens de major grandària per poder parar a la bèstia.

Com veieu, millorar a la llegenda era complicat, però sembla que aquest preparador d’Oklahoma ha aconseguit l’impossible. Potser a algú no li agradi, que prefereixi l’Eleanor de ’60 segons’ original, però que voleu que us digui, a mi que em posin mínim un parell d’aquests!