Alguns retocs i molta potència per al Shelby Mustang GT350 2017

Si hi ha un cotxe mundialment somiat que només pocs (principalment de l’altra banda de l’Atlàntic) poden gaudir d’ell, aquest és el Shelby Mustang GT350. No només per la seva més que visible espectacularitat, sinó també per la seva llarga història d’amor amb el món de l’automòbil. Doncs bé, sembla que Ford vol seguir eixamplant la llegenda i per això ha introduït alguns canvis en el model de cara al 2017. Això sí, no espereu cap revolució.

Bàsicament el que ha fet Ford és oferir més equipament i, per exemple, el Track Package que abans estava disponible com a opció, ara passa a ser un element de sèrie. Amb ell, el Shelby Mustang GT350 es mostra molt més radical gràcies a diferents elements aerodinàmics com l’aleró, a més de muntar un sistema de suspensió adaptativa MagneticRide, sistema de frens signat per Brembo, pneumàtics Michelin Pilot Super Sport sobre llandes de 19 polzades, així com més refrigeració per a alguns components mecànics com l’oli del motor.

Shelby Mustang GT350 2017, bestial! | Diari Català
Shelby Mustang GT350 2017

Però si aquest paquet passa a ser de sèrie, Ford ens dóna l’opció d’escollir uns altres opcionalment. Aquests són l’Electronics Package, que inclou un millor sistema de so, i el Convenience Package, que canvia els seients Recaro de sèrie per uns de més confortables i amb regulació elèctrica. A més, també s’introdueixen nous colors de carrosseria amb dues tonalitats de blau i un altre to vermellós que substitueixen a dos tons que existien fins ara.

Sota el capó sembla que res ha canviat i manté el mateix bloc V8 de 5.2 litres capaç de generar 526 CV de potència, així com un parell màxim de 580 Nm. Tota aquesta força es mou gràcies a una caixa de canvis manual de sis velocitats.

Sens dubte, si aquest Shelby Mustang GT350 fos més accessible a Europa, seria el gran assot dels inqüestionables BMW M4 o Mercedes-AMG C 63 Coupé, però com aquí els V8 cap amunt sembla no estan molt ben vists, cal conformar-se en veure’ls en foto, excepte aparició miraculosa d’alguna unitat d’importació.