Gràcies a les modificacions, el Shelby Mustang Terlingua Racing aconsegueix més de 700 CV de potència

Si sou amants de les quatre rodes no us caldrà que us presenti Shelby però, si no ho coneixeu, és un preparador estatunidenc especialitzat en millorar el rendiment de vehicles, sobretot aquells que per nom es diguin Ford Mustang. Un cop més, el preparador es torna a superar i presentat el Shelby Mustang Terlingua Racing, un concepte nou que no deixarà indiferent a ningú.

El seu disseny commemora a l’equip Terlingua Racing, el qual va ser tot un èxit durant el Campionat Trans-Am de 1967 guanyant aquella edició. La base del projecte és un Ford Mustang GT i, entre d’altres modificacions, el seu motor V8 aconsegueix més de 700 CV de potència, però això ho deixarem pel final. Primer cal parlar del seu disseny exterior que es caracteritza per diferents elements de fibra de carboni com el splitter frontal, faldons laterals o el petit però singular aleró posterior.

A la part frontal desapareix el símbol de Ford per donar cabuda a un conill enfadat, emblema de Terlingua Racing. A la part lateral baixa també mostra que és un Shelby Mustang Terlingua Racing i està rematat per unes llandes d’aliatge de 20 polzades de color negre brillant. A l’interior disposem d’uns seients d’estil baquet amb el logotip de Terlingua Racing i una palanca de canvis amb el recorregut més curt per tal d’oferir una sensació més de competició.

Shelby Mustang Terlingua Racing | Diari Català
Vista posterior

Però, com dèiem, el millor en aquests casos és sempre el motor i el Shelby Mustang Terlingua Racing es troba totalment a l’altura de les circumstàncies. En aquest sentit, equipa un espectacular V8 de 5 litres que, gràcies a un compressor Whipple, aconsegueix arribar fins als 760 CV de potència. Tot i així, el parell màxim no ha estat revelat però, de ben segur, que serà elevadíssim. Així mateix, per optimitzar el rendiment s’ha optat per una nova barra estabilitzadora Eibach, un sistema de suspensions específic amb amortidors ajustables, un nou sistema d’escapament signat per Bola i un sistema de frens d’alt rendiment Brembo.

La llàstima de tot això és que només hi haurà 50 unitats, i diem llàstima perquè el preu és totalment irresistible, només 65.999 dòlars, o el que és el mateix, uns 60.500 euros; una autèntica ganga.