ShiftWear: sabatilles de tinta electrònica que canvien de disseny

  0

  ShiftWear són unes sabatilles de tinta electrònica que canvien de disseny gràcies a una app compatible amb iOS, Android i Windows Phone

  ShiftWear: sabatilles que canvien de disseny | Diari CatalàHi ha empreses com ShiftWear que introdueixen tecnologia d’avantguarda en el calçat. No ens referim a utilitzar millors mètodes de la creació de formes, o inventar millors materials, sinó a col·locar pantalles a la superfície.

  Elements que poden canviar de forma dinàmica gràcies a l’elecció de la tinta electrònica, en un format flexible que li permet acomodar-se al calçat que proposa ShiftWear. Les pantalles e-ink són una gran solució per augmentar l’autonomia dels dispositius, ja que gasten menys energia que les tradicionals i poden mantenir la imatge fixa sense por a consumir molta bateria.

  Les sabatilles ShiftWear compten, en els seus laterals, amb dues pantalles amb una autonomia de 30 dies on es mostren les imatges. Aquests dissenys podran ser creats per tu per, després, compartir-los amb els teus amics o, simplement, vendre’ls.

  Darrere d’aquest projecte hi ha David Coelho, un tipus que va decidir que hi havia espai per a pantalles a color en les nostres sabates, però que no té el finançament suficient per portar l’assumpte a les botigues. Per això tira de IndieGoGo, a veure si entre tots traiem la idea endavant.

  ShiftWear: sabatilles que canvien de disseny | Diari CatalàAmb una simple aplicació mòbil podem canviar la imatge de les sabatilles, i no només parlem d’estampar un disseny estàtic, també hi ha la possibilitat de posar petites animacions. L’ús de la tinta electrònica té lògica pel seu mínim consum, 30 dies amb una imatge estàtica, però també hi ha la possibilitat d’incloure algun sistema que les carregui amb el moviment al caminar.

  Les ShiftWear són resistents a l’aigua i es poden rentar, per la qual cosa no hi haurà problema si plou o si les fiques a la rentadora. De moment s’han fabricat tres versions de sabatilles que tenen diferents altures de turmell (baix, mitjà i alt).

  Hi ha projectades quatre versions de les sabatilles, amb tres altures. Els preus es mouran des dels 150 fins als 1.000 dòlars, xifra que dependrà bastant de la mida dels panells, i si compta amb la capacitat de mostrar color.

  Podeu trobar mes informació sobre les ShiftWear a la seva pagina web.