Si Mas fes un pas al costat “la seva figura creixeria”

0
Joan Tarda
EP: Joan Tardà

Aquestes son les paraules de Joan Tardà 

El diputat d’ERC al Congrés Joan Tardà ha considerat aquest dissabte que si el president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, fes un pas al costat “la seva figura creixeria molt més del que ja ha crescut”.

En declaracions a Rac1 recollides per Europa Press, ha atribuït a la CUP i al president Mas una “mirada curta”, i ha afirmat que si el president de la Generalitat hagués dit que entra al Govern i el president sigui un representant de CDC la seva figura creixeria.

Ha afirmat que amb això es visualitzaria que el que es fa prevaler és “salvaguardar l’eina de què es disposa, un Parlament amb una majoria independentista”, i ha considerat que es pot estar perdent una oportunitat d’or.

Ha remarcat que segur que ERC ha fet coses malament, però té el convenciment que ara mateix no disposa de l’eina per fer un pas endavant, “només la té la CUP i el president Mas”.

Tardà ha dit que els resultats del 27S són una joia, ha demanat que se segueixi negociant fins a l’últim moment per aconseguir una investidura i ha dit que “no és un vergonya” prendre decisions a última hora.

Davant d’unes eventuals eleccions, ha avisat que ERC lluitarà contra l’abstencionisme, i ha afirmat que pot ser que al principi hi hagi ciutadans que tinguin actitud de no anar a votar perquè estan “ferits”.