Si vols ja pots comprar el Batmòbil Tumbler

0
Batmòbil Tumbler | Diari Català
Batmòbil Tumbler a la venda

Amb el Batmòbil Tumbler et sentiràs com un superheroi

Segur que tots us heu imaginat algun cop convertir-vos en un dels vostres superherois preferits, ja sigui Superman, Batman, Spiderman, Hulk, etc. Doncs ara teniu l’oportunitat de tenir el cotxe d’un d’ells. Això sí, haureu d’anar fins a Dubai (Emirats Àrabs), ciutat on res és impossible, per adquirir-lo per un valor d’un milió d’euros. En efecte, el Batmòbil Tumbler pot ser vostre!

Dubai, capital del luxe, ostentació i on els policies es mouen amb superesportius, han volgut anar un pas més enllà i posar a la venda el cotxe de Batman. L’empresa que s’ha atrevit a iniciar aquesta operació comercial amb ell és GTR Motors però ja ens han avisat que no es tracta del model original. Aquesta unitat és una rèplica del model que va aparèixer a Batman Begins, The Dark Knight i The Dark Knight Rises, però ningú li treu que és un Batmòbil Tumbler de cap a peus que, qui el compri, serà l’enveja de la resta de xeics àrabs.

Si parlem de mesures, el Batmòbil Tumbler fa 4,62 metres de llarg, 2,72 d’ample i 1,5 d’alt. A priori no són xifres exageradament grans, però el seu disseny robust i estrany fan que la nostra vista el percebi més gran del que realment és. Pesa 2.300 quilograms, així que el dinamisme segur que no serà el seu punt fort.

Del que sí que va sobrat és de motor ja que munta un bestial V8 de 5.7 litres que dóna 500 CV de potència; potser no serà ràpid en corbes, però en rectes es pot defensar força bé ja que, segons els venedors, fa el 0 a 100 km/h en 6 segons i arriba fins els 250 km/h. El que és segur és que amb aquest Batmòbil Tumbler no escatimareu en pneumàtics ja que les llandes posteriors de 44 polzades han de muntar unes bones gomes. Amb els de davant encara us podeu salvar ja que les llandes són de “només” 18,5 polzades.

Esperem veure aviat el Batmòbil Tumbler pels carrers de Dubai amb l’esperança que no aixafi cap superesportiu amb les rodes posteriors.