Silentium PC presenta la seva nova caixa ATX Aquarius M60W

  0
  Silentium PC presenta la seva nova caixa ATX Aquarius M60W

  Silentium-Aquarius-M60W

  Silentium PC ha decidit presentar un model una mica més petit la nova Silentium PC Aquarius M60W

  Silentium PC ha decidit presentar un model una mica més petit per a usuaris que volen estalviar una mica d’espai en la seva taula però sense renunciar a funcionalitat i rendiment en la seva caixa, la nova Silentium PC Aquarius M60W.

  Silentium PC ha dissenyat la Aquarius M60W com una caixa minimalista i amb gran qualitat de construcció. Està pensada per donar cabuda a equips de gamma alta en el seu interior sense importar la grandària del maquinari instal·lat, i és que de fet el fabricant ha construït el chásis amb acer SECC de 0.8 mm de grossor per poder suportar tot el pes que es vulgui.

  Igual que el model superior, la Aquarius M60W ofereix un extens suport per a sistemes de refrigeració líquida, incloent-hi tres punts d’ancoratge per a radiadors de fins a 360 mm de longitud (en el frontal). A més, s’ha simplificat l’interior per crear una estètica minimalista i senzilla d’utilitzar que alhora millora el flux d’aire intern de la caixa.

  Així, la part posterior de l’espai per a la placa base (format ATX) té un enorme buit per manipular el socket i alhora compta amb una coberta que amaga tots els cables sense problemes. Una altra coberta metàl·lica (no de plàstic com és habitual) cobreix la font d’alimentació i els cables que surten d’ella, deixant l’interior amb un aspecte net i clar i alhora separant la font i els discos durs de la resta de components per millorar el rendiment tèrmic.

  Es tracta d’una caixa bastant ampla això sí, i és compatible amb dissipadors de processador de fins a 175 mm d’altura, espai de sobres per instal·lar fins i tot els dissipadors per aire més grans (que mesuren fins a 165 mm d’altura). També ofereix espai per a targetes gràfiques de fins a 410 mm de longitud, fonts ATX de qualsevol longitud i encara queda espai per instal·lar tres unitats de disc dur de 3.5 polzades i altres dues de 2.5 polzades, a més de dues unitats òptiques de 5.25 polzades. Aquestes dues últimes es munten sobre una unitat extraïble que deixaria espai per muntar una bomba o similar en sistemes de refrigeració líquida personalitzats.

  Cal destacar que la Aquarius M60W inclou de fàbrica tres ventiladors de 140 mm reinstal·lades i es poden instal·lar dos més de 120/140mm addicionals. Tots els ventiladors (fins a 5 en total, tots els que pot albergar la caixa) es poden controlar mitjançant un rehobús integrat en el frontal i que permet seleccionar tres velocitats.

  De moment no se sap quan sortirà al mercat ni a quin preu.