SilverStone presenta les noves mini fonts d’alimentació

  0
  SilverStone presenta les noves mini fonts d'alimentació

  Les noves mini fonts d'alimentació de SilverStone

  SilverStone llança al mercat tres nous models pertanyents a la seva reeixida sèrie Strider amb certificació Platinum, els ST55FPT, ST65FPT i ST75FPT.

  Aquests dissenys compten amb la característica de ser de dimensions bastant més reduïdes de fonts de potència similars d’altres fabricants, totalment modulars amb cables plans i disseny semi fanless quan estan en funcionament i la càrrega del sistema que alimenten és baixa.

  A mesura que els ordinadors van avançant cap a dissenys més petits i compactes, en els quals preval l’eficiència, els usuaris no estan disposats a renunciar a les altes prestacions en el seu interior. Per a ells, SilverStone saca al mercat tres noves fonts de la seva gamma Strider (que és la seva gamma més econòmica) però que compten amb la característica principal de ser de reduïda grandària, mesurant tan sol 140 mm, la qual cosa sempre facilitarà considerablement la seva integració en qualsevol caixa d’ordinador que vulguem i segueixi l’estàndard ATX per a això.

  Les noves fonts es caracteritzen per ser totalment modulars, emprant cables plans per als connectors d’alimentació. Això sempre ajudarà molt a tenir un interior més buidat pel qual circuli molt millor l’aire, facilitant amb això de manera considerable la refrigeració interna dels components del nostre sistema. I seguint amb el tema de la refrigeració, les fonts compten amb un disseny d’aquest tipus semi fanless, pel qual el ventilador de la font no començarà a girar si la càrrega a la qual estem sotmetent al sistema no és especialment alta, és a dir, no és superior al 20% de càrrega.

  Com tots dissenys moderns de fonts de topologia digital, la font compta amb un únic canal +12 V que és capaç de subministrar gairebé tota la potència de la qual disposa. Aquest i la resta de canals de les fonts, gràcies als correctors interns en el lliurament de potència, compten amb una tolerància màxima de voltatge a subministrar dins de el +-3 % (recordem que l’estàndard ATX exigeix com a màxim un +-5 % de desviació en els voltatges que és subministren).

  La certificació 80+ Platinum s’ha aconseguit fent funcionar a les fonts en ambients de 40 ºC, bastant més realistes que els 25 ºC que exigeix l’estàndard ATX i solen cenyir-se la majoria de fabricants.

  Fugiu de les fonts barates amb una barbaritat de watts. Aquestes fonts no són més que un problema esperant succeir i que, per desgràcia, el dia que succeeix, se sol portar per davant, algun component del teu sistema… per regla general, un dels cars. El que s’ha dit, fugiu de les fonts genèriques.