Simeó Ubach campió d’Espanya de Motocròs Sub18

0
Campions d'Espanya a Benicarló
Campions d'Espanya a Benicarló
Campions d'Espanya a Benicarló
Campions d’Espanya a Benicarló

El circuit de Benicarló (Castelló) va ser l’encarregat de posar punt i final al Campionat per MXSub 18, MXMàster i MXFemení.

El passat dissabte es va celebrar l’última prova per les categories de MXSub18, MXMàster i MXFemení del nacional de Motocròs. A diferencia de les altres proves, tant els entrenaments com les mànegues es van disputar el mateix dissabte.

En un circuit on hi havia unes traçades impecables, en MXSub18 Francisco García Bordonado, Simeó Ubach i Manuel Beltrán van ser els més ràpids de tots els entrenaments cronometrats.  Les dues mànegues se les va emportar el català, Ubach, resultats que van servir per proclamar-lo campió d’Espanya en aquesta categoria. Xurxo Prol i Manuel Beltrán van creuar la línia de meta darrera d’ell en la primera i Bordonado i el mateix Beltrán en la segona.

Simeó Ubach, Campió d'Espanya
Simeó Ubach, Campió d’Espanya Foto:
Pepi Nicolas Marchante

Pel què fa les fèmines, Gabriela Seisdedos va ser la millor en els entrenaments. Sara Coloret i Oihane Albizuri es van classificar segona i tercera respectivament. La victòria de les dues carreres va ser per Sara, mentre que les dues segones posicions van ser per Gabriela, qui es va endur el títol de campiona d’Espanya. Oihane va acabar tercera en les dues mànegues, ara bé, la catalana Carla Magallón va poder acabar quarta per així proclamar-se  per tercer cop consecutiu, tercera classificada en el Campionat d’Espanya de MXF.

En MXMàster Javi García Vico, Antonio Villegas i José Del Barrio van liderar els cronometrats. En Màster35 Villegas, Miguel Ángel Parra i José Del Barrio van ser els millors en la primera carrera i Carlos Torres, Villegas i José Ortuño en la segona.

En Màster40 Vico va ser el gran guanyador de les dues carreres, sent campió de la categoria. Eduardo González va travessar la bandera de quadres en la primera posició com també ho va fer Eduardo Castañondo.

El Nacional de Motocròs s’acaba el proper cap de setmana a Albaida, Valencia, amb les categories d’ElitMX1, ElitMX2, MX125 i MX85-150.

Totes les classificacions aquí