La sisena gira de Beyoncé té parada a Barcelona

0

L’artista presentarà el seu nou treball, a la ciutat comtal, el pròxim 3 d’agost

La cantant Beyoncé realitzarà, el pròxim 3 d’agost, el seu únic concert a Espanya i presentarà el seva gira ‘La formació del món’ a l’Estadi Olímpic de Barcelona. Serà, sens dubte, una de les actuacions més espectaculars d’aquest 2016.

‘La formació del món’ és la primera gira en solitari de l’artista Knowles des de ‘El mundial show de Mrs. Carter’, l’any 2013. El Tour, sisè de l’artista i dissenyat per ser presentat en grans estadis, va ser anunciat per sorpresa després de la seva actuació en el mig temps del Super Bol’.

Les entrades es poden aconseguir comprant a les entitats de Live Nation, Ticketmaster, la xarxa Ticketmaster (FNAC, Halcón Viajes i Viajes Carrefour) i Ticketpass, oferit per l’empresa Samsung. Els preus es troben entre els 65 i els 145 euros.

Beyoncé és tot un icona de la moda | EL SUMARIO (TWITTER)
Beyoncé és tot un icona de la moda | EL SUMARIO (TWITTER)

Què se sap del seu nou treball? Doncs, el 16 d’abril del 2016, Beyoncé va llançar en la seva pàgina web oficial un tràiler sobre un projecte anomenat ‘Llimonada’ que sortiria el 23 d’abril del 2016, en exclusiva, pel canal americà HBO.

I, també el 23 d’abril del 2016, a les 8.00 h, la cantant va mostrar una pel·lícula, d’aproximadament una hora de duració, amb el seu nou material. Un cop finalitat el llargmetratge, el seu sisè àlbum d’estudi va sortir a la venda, exclusivament, pel servei de música Tidal.