SISENA TEMPORADA DE “THE WALKING DEAD”

0
el 12 d'octubre 2015
Walking Dead - Foto: FOX
el 12 d'octubre 2015
Walking Dead – Foto: FOX

FOX ESTRENA LA SISENA TEMPORADA DE “THE WALKING DEAD” EL 12 D’OCTUBRE

Un any més, FOX International Channels (FIC) estrena la sisena temporada de “The Walking Dead” a través dels canals de FOX en 125 mercats 24 hores després de la seva estrena en AMC a Estats Units, previst per l’11 d’octubre.

Aquest any, els fans de casa de “The Walking Dead” podran veure tots els episodis de la nova temporada en versió original subtitulada una hora després de la seva estrena nord-americana. El primer episodi s’estrenarà en exclusiva en FOX el dilluns 12 d’octubre de matinada, a les 4.00 hores, i com tots els anys, la versió dual s’emetrà a les 22.30 hores. A partir del dilluns següent, 19 d’octubre, la versió dual seguirà en el seu horari habitual, a les 22.20 hores.

[quote]FOX estrena el nou lliurament de la sèrie en versió original subtitulada el dilluns, 12 d’octubre, a les 4.00 h, una hora després de la seva estrena en Estats Unit[/quote]

FOX ha estat pioner en aquest model d’estrena 24 hores després de l’emissió nord-americana des de la primera temporada de “The Walking Dead” i segueix sent l’únic canal a executar aquesta estratègia a gran escala. Com en temporades anteriors, la sisena temporada de la sèrie comptarà amb 16 episodis que s’emetran en dues parts: el primer lliurament de 8 episodis s’estrenarà el proper 12 d’octubre a tot el món i la segona, composta per altres 8 capítols, s’estrenaran al febrer de 2016.

Al final del cinquè lliurament, vam veure com els membres del grup de supervivents es van convertir en persones increïblement poderoses. Alguns d’ells es van envilir fins al punt de confondre les línies que separen el bé del mal. En els primers episodis de la sisena temporada, veurem com el grup comença a entendre que si estàs entre els vius, tens la responsabilitat de fer una mica més que sobreviure.

Aquesta complexitat moral està ben il·lustrada a través de l’evolució de Rick *Grimes (Andrew Lincoln), que està redescobrint la seva humanitat a poc a poc. Veurem a Rick lluitar amb si mateix i transitar entre la visió més radical del món que té Carol (Melissa McBride) i la ferma convicció de Morgan (Lennie James), que pensa que la humanitat pot triomfar en aquest nou món. El personatge de Morgan ha passat de ser un home que no confiava en ningú i creia que havia de matar abans que ho matessin per convertir-se en un home que s’ha adonat que és essencial mantenir les característiques pròpies d’un ésser humà.

el 12 d'octubre 2015
Walking Dead – Foto: FOX

“Veure l’èxit global sense precedents de ‘The Walking Dead’ durant els últims cinc anys ha estat, en cert sentit, molt alliçonador. No importa el molt que els actors, productors, programadors i responsables de màrqueting treballin en la promoció d’aquesta sèrie perquè aquesta explosió zombi no hauria estat possible sense el suport incondicional dels fans de tot el món. Per això FOX manté el seu compromís amb l’estrena propera a Estats Units que permet que els fans de qualsevol país seguir formant part de la conversa global”, afirma Sharon Tal Yguado, EVP Scripted Entertainment Programming de FOX International Channels.

Basada en el còmic homònim de Robert Kirkman, publicat per Image Comics, “The Walking Dead” s’ha convertit en el drama més vist entre adults de 18-49 anys. “The Walking Dead” explica el que va succeir després de l’apocalipsi zombi i segueix el dia a dia d’un grup de supervivents, que està liderat per l’agent de policia Rick Grimes, que viatja a la recerca d’un lloc segur. La sèrie, que ha estat reconeguda per la crítica com “un fenomen” (Variety), “implacable i provocadora” (Orlando Sentinel) i “brillantment atractiva” (Thehollywoodnews.com), està protagonitzada per Andrew Lincoln que interpreta a Rick Grimes; Norman Reedus és Daryl; Steven Yeun com Glenn; Danai Gurira és Michonne; Melissa McBride és Carol; Sonequa-Martin Green interpreta a Sasha; i Michael Cudliz és Abraham. La sèrie és una producció executiva de Scott M.Gimple, Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero i Tom Luse.

el 12 d'octubre 2015
Walking Dead – Foto: FOX