Skoda Fabia Combi Scoutline, el Fabia més aventurer

0
Skoda Fabia Combi Scoutline, el Fabia més aventurer
Skoda Fabia Combi Scoutline
Skoda Fabia Combi Scoutline, el Fabia més aventurer
Skoda Fabia Combi Scoutline

Detalls off-road al Skoda Fabia Combi Scoutline

Una moda o una obsessió? Sembla que l’estil dels SUV i els crossover no té límits, de fet encara no es veu el final del túnel, sinó que s’allarga i s’allarga cada cop més. Ara és el torn de Skoda que segueix apostant per la línia Scout, en aquest cas sobre la base del Fabia Combi que aposta per alguns retocs estètics que el permeten ser més polivalent i muntanyenc i li donen el nom de Skoda Fabia Combi Scoutline.

Després del terratrèmol de les emissions, el grup Volkswagen segueix apostant per ampliar la seva oferta de models, sobretot aquells que tenen un esperit més aventurer. A més a més, Skoda és una de les marques del grup que més ha evolucionat en aquests últims anys i, com no podia ser d’una altra manera, havia de seguir la moda crossover. En aquest cas el Fabia Combi adopta la recepta que ja hem vist en tants altres models del grup automobilístic amb aquest estil; proteccions de plàstic a la zona lateral, als passos de roda i a la zona baixa del cotxe. També trobem un element metàl·lic que cobreix el càrter de qualsevol pedra o obstacle que pogués fer malbé el motor, uns retrovisors en acabat gris i les barres del sostre en el mateix acabat. A més a més, també disposem d’un nou disseny de llandes que poden escollir-se en mida de 16 o 17 polzades.

Skoda Fabia Combi Scoutline, el Fabia més aventurer
Skoda Fabia Combi Scoutline vista lateral-posterior

Sens dubte aquesta solució més aventurera aporta un grau més de presència al model, fet que li proporciona un plus visual al Fabia Combi. A més a més, també és una bona via per aquells que no vulguin les dimensions més grans que ofereix un SUV, ja que el rendiment per fora de carretera pot ser semblant, però la línia i el disseny és sempre més estilitzat i de cotxe de carretera. En resum, no renuncies a la quotidianitat però afegeixes un toc muntanyenc que et servirà per quan vulguis recórrer alguna pista de terra poc exigent.

Pel que fa a la mecànica, aquest Skoda Fabia Combi Scoutline seguirà tenint el mateix bloc de motors que la gamma Fabia, així que disposarem de tres motors de gasolina de 75, 90 i 110 CV, i tres més dièsel de 75, 90 i 105 CV.

Aquesta versió més aventurera del Fabia Combi estarà disponible a principis d’any a un preu que encara no ha estat facilitat. Veurem aviat un Seat Ibiza ST X-Perience?