Skype integrarà a la seva aplicació la traducció en temps real

Skype és el referent per excel·lència de les trucades de vídeo amb qualsevol persona sense importar el país on es trobi de forma completament gratuïta, recentment van informar de la disponibilitat de videotrucades en grup per a plataformes mòbils (Android, iOS i Windows 10) de forma gratuïta també.

Ara, l’equip de Skype (i Microsoft) ha decidit posar solució a un problema de comunicació per barreres d’idiomes amb què ens podríem arribar a trobar (sobretot en el món dels negocis) d’una manera força senzilla però alhora inimaginable, traducció a través de veu i text.

Set idiomes disponibles

Aquesta eina ja va ser anunciada al 2015, però per poder utilitzar-la necessitàvem disposar de dues aplicacions diferents, però no arribava a funcionar correctament. La companyia ara ha anunciat que el traductor s’integrarà de forma nativa en la propera versió de Skype per a Windows.

Skype

La funcionalitat és senzilla, haurem de fer clic en el globus terraqüi situat a la part superior dreta de la pantalla, allà podrem triar els paràmetres per a les traduccions en temps real, de moment tindrem set idiomes: Alemany, anglès, castellà, francès, italià, portuguès i xinès.

Sense notícies per a les altres plataformes

De moment l’equip de Skype no ha donat detalls de la disponibilitat d’aquesta funció en les aplicacions per a la resta de plataformes, tant d’escriptori (Mac OS) com en versió mòbil (Android i iOS).

Caldrà esperar l’actualització de la versió de Skype per a Windows per saber l’efectivitat d’aquesta eina, una eina que suposarà un avanç a nivell de comunicacions i que sense cap mena de dubte tindrà utilitat en molts àmbits.