Skype ofereix trucades gratuïtes a l’Equador i Japó pels terratrèmols

La naturalesa tendeix a manifestar-se de manera incerta i sense previ avís. Fa uns dies tant el Japó com l’Equador van patir terratrèmols que han causat un gran nombre de pèrdues. En el cas del Japó es va registrar un terratrèmol amb magnitud de 5,8 en l’escala de Richter, Equador es va endur la pitjor part amb un terratrèmol amb magnitud de 7,8 en l’escala de Richter, arribant a registrar fins al moment més de 500 morts i més de 3000 persones ferides. Les rèpliques continuen i no hi ha indicis que acabin, aquesta nit es va registrar una de magnitud 6,1.

Skype Equador Japo

En la tasca d’ajuda de diverses organitzacions i països, Skype ha volgut aportar la seva xarxa de comunicacions, iniciant així una campanya en la qual anuncien que tots els usuaris que vulguin realitzar trucades a qualsevol d’aquests dos països (o des d’aquests), les poden fer de forma completament gratuïta, tant a línies fixes com mòbils.

A la llum del devastador terratrèmol que ha tingut lloc a l’Equador -i el consegüent impacte en la infraestructura de comunicacions locals – estem fent totes les trucades nacionals i internacionals a telèfons fixos i mòbils a l’Equador de forma gratuïta

Aquesta no és la primera vegada que la companyia de Microsoft activa aquest tipus de pla de contingència per a una emergència. Un dels avantatges de Skype és que permet comunicar-se a qualsevol part del món encara que els interlocutors no tinguin compte propi.

Per poder realitzar les trucades, només cal entrar a la plataforma i crear-se un compte en el cas de no disposar-ne, seleccionar el país al qual es vol trucar i marcar el número de telèfon.