Tal com publica La Vanguardia aquest diumenge, l’expivot del Madrid hauria pagat 35.000 euros per a obtenir tal passaport fals

El cas del pressumpte passaport fals de Marcus Slaughter segueix portant cua. Segons el diari citat, Richard Nguema va intervenir en el lliurament de tots dos passaports. Una informació que també va publicar en el seu dia José Ignacio Huguet a Mundo Deportivo. Nguema, exjugador de bàsquet, haurà de declarar davant del jutge el pròxim 9 de març al costat del exajudant de Pablo Laso al Madrid, Hugo López.

El jutge únic de l’ACB, Juan Ramón Montero, ha demanat informes al Real Madrid, el Fuenlabrada, a la pròpia ACB i la FEB. Segons l’article 43 F) del Reglament Disciplinari de l’ACB, l’alineació indeguda comporta una multa de fins a 15.000 euros per partit, la pèrdua del partit i el descompte d’un punt addicional per cada matx. Segons aquesta regla, el Madrid no hagués accedit als Playoffs de la temporada passada.

En qualsevol cas, les properes setmanes poden ser decisives per aclarir un cas que ha enterbolit el bàsquet espanyol i al qual s’hauria de posar fi, d’una manera o altra, més aviat que tard.