El Smart Ushuaïa Limited Edition neix a partir de la col·laboració amb l’Ushuaïa Eivissa Beach Hotel

El Smart Ushuaïa Limited Edition, edició especial amb exclusiu equipament, neix a partir de la col·laboració amb l’Ushuaïa Eivissa Beach Hotel, un concepte d’hotel completament avantguardista que ha revolucionat la famosa illa des de la seva obertura al 2011.

De l’equipament de sèrie del Smart Ushuaïa Limited Edition destaca la línia d’acabat passion combinat amb els paquets esportius i premium amb tridion en color vermell i carrosseria en blanc cristall, que contrasta amb els retrovisors exteriors i línies de contorn també en color vermell. Inclou llandes d’aliatge de vuit radis en color negre combinades amb la suspensió esportiva, llums diürnes LED, volant esportiu amb lleves, rellotges d’instrumentació addicionals sobre el quadre de comandament i un sistema de so signat per JBL.

Smart Ushuaïa Limited Edition, directe a Eivissa | Diari Català
Interior esportiu

A més, BRABUS afegeix un kit de carrosseria que inclou spoiler davanter, difusor posterior i taloneres laterals, així com uns pedals esportius i la palanca del fre de mà. També trobem una tapisseria de cuir negre combinada amb tela i costures de color vermell i logotip Ushuaïa al reposacaps, volant esportiu amb costures de color vermell, elements del quadre de comandament també en color vermell i el logo de Ushuaïa en el pom de la palanca de canvis i en els llistons de les portes.

El Smart Ushuaïa Limited Edition munta el motor turbo de gasolina de tres cilindres amb una potència de 90 CV associat al canvi automàtic de doble embragatge dct de sis marxes. El seu consum homologat és de 4,1 l /100km.

Smart Ushuaïa Limited Edition, directe a Eivissa | Diari Català
Disseny atrevit

Però el millor de la seva compra, la qual està ja disponible a un preu a partir de 19.400 euros, és la possibilitat de gaudir d’una experiència en el Ushuaïa Eivissa Beach Hotel. Aquest exclusiu Paquet Experience inclou dues nits per a dues persones en aquest hotel els dies 11 i 12 de setembre amb accés VIP a la “Smart Sunset Party” que se celebrarà en exclusiva per als clients d’aquesta edició el dia 12 de setembre. La part negativa és que si ho voleu, heu de córrer, ja que aquest Smart Ushuaïa Limited Edition està limitat a 200 unitats.