La Junta blaugrana atén la petició de Joan M. Trayter, Síndic dels Socis, i posarà a disposició els acords entre el club, la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat

Els socis del FC Barcelona podran consultar els acords del cas Neymar la setmana vinent. La Junta Directiva de l’entitat blaugrana posarà a disposició a les Oficines d’Atenció al Barcelonista els acords entre el club, la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat, després que Joan M. Trayter, Síndic dels Socis, instés a fer pública tota la informació per tal de mantenir la política de transparència.

Tots els socis que s’apropin per consultar les informacions relatives al cas Neymar podran revisar els acords de la Junta celebrada el passat 13 de juny. A més, tots aquells que ho sol·licitin s’emportaran un certificat oficial de l’acta.

 

Qui és el Síndic dels Socis?

Joan Manuel Trayter Jiménez (Barcelona, 1962) és l’actual Síndic dels Socis. Trayer és Catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Girona, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, en la qual va obtenir el premi extraordinari de la seva promoció i doctor en Dret per la mateixa Universitat.

Actualment, és vocal de la Junta Electoral Central i membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya. Va ser President de la Comissió de Reforma d’Estatuts del Futbol Club Barcelona, que va elaborar els Estatuts del club vigents en l’actualitat; i Vicepresident del Tribunal Català de l’Esport.

És autor de diferents llibres i articles de la seva disciplina i de Dret esportiu, entre ells: Derecho Administrativo. Parte General.

Síndics anteriors:
  • Sr. Francesc Oliveras i Bó 1989.
  • Sr. Sixte Cambra 2001-2002.
  • Sr. Juan Ignasi Brugueras 2002-2003.
  • Sr. Ramon Termens 2003.
  • Sr. Carles Pi-Sunyer 2003-2008.
  • Sra. Magda Oranich 2008-2009.
  • Sr. Agustí Bassols 2009-2014.