Sony anuncia el llançament del seu nou smartphone Xperia M5

Sony ha anunciat avui el llançament del seu nou smartphone Xperia M5, un dispositiu que incorpora una càmera posterior de 21,5 megapíxels i una càmera frontal de 13 megapíxels, ideal per capturar els millors selfies.

A més, el Xperia M5 compta amb un enfocament automàtic híbrid de 0,25 segons, ideal per immortalitzar qualsevol fotografia amb gran precisió, alhora permet gravar vídeos amb resolució 4K amb la càmera posterior i en Full HD amb la càmera frontal.

Xperia M5

Aquest nou dispositiu compta amb el ja conegut disseny OmniBalance, amb un acabat d’alumini per tots dos costats, les cantonades estan reforçades amb acer inoxidable per protegir-lo dels cops.

Una altra de les característiques en aquest nou dispositiu de Sony, és la resistència a l’aigua i a la pols. El telèfon també incorpora protecció contra esquitxades accidentals, pel que podràs fer-lo servir sense problemes ja plogui o neu, estiguis on estiguis.

Xperia M5

El nou Xperia M5 comptarà amb una pantalla de 5 polzades amb tecnologia BRAVIA® Engine 2, integra un processador MediaTek Heli X10 de vuit nuclis, 16 GB d’emmagatzematge intern ampliable mitjançant targeta micro-SD fins 200GB acompanyats de 3 GB de RAM.

La bateria serà de 2600mAh, i des de Sony asseguren que podem estar amb el terminal fins a 2 dies sense haver de carregar-lo.

Finalment (i potser l’únic punt negatiu), vindrà amb Android 5.0 Lollipop preinstal·lat de fàbrica, cosa que resulta estrany, ja que el més normal seria que vingués ja amb Android 6.0 Marshmallow preinstal·lat.

El Xperia M5 es troba ja disponible en colors daurat, blanc i negre. El seu preu és de 399 €.