Després de diversos mesos sense novetats, la data d’estrena de Ratchet & Clank arriba a través d’un comunicat oficial de Sony

Ratchet & Clank engega motors. Després d’una prolífica època a PlayStation 3, la franquícia arriba a la consola de nova generació de Sony el pròxim 24 d’abril, amb un reinici que torna fins al primer títol. No ha estat fins avui que Sony ha anunciat la data d’estrena de Ratchet & Clank per PS4, uns problemes de calendari possiblement vinculats a què el videojoc s’estrena simultàniament amb el llargmetratge.

Com hem dit, el nou Ratchet & Clank reinterpreta el primer videojoc, aquest cop vist des del punt de vista del Capità Qwark. Encara que el nou enfocament s’allunyi dels protagonistes, Sony ha afirmat que els jugadors seguiran controlant al duet principal. Tot i haver anunciat la data d’estrena de Ratchet & Clank per PS4, el material audiovisual sobre el joc és escàs. Només compta amb el tràiler publicat el passat E3, un clip que no va formar part de la presentació oficial de Sony i es va estrenar gairebé d’amagat.

Una marca que no afluixa

Iniciada l’any 2002, la franquícia Ratchet & Clank compta amb un total de dotze jocs (13 comptant el recopilatori per a PS Vita de la primera trilogia); amb una mitjana que arriba gairebé a un videojoc estrenat cada any. Després d’afluixar qualitativament amb la seva arribada a PlayStation 3, sembla que 2016 és l’any del seu retorn per la porta gran amb un videojoc i una pel·lícula.

L’espera no serà massa llarga, gràcies a què la data d’estrena de Ratchet & Clank per PS4 el sitúa poc després del primer trimestre de l’any, el 24 d’abril. Molts petits, i d’altres que no ho són tant, ja esperen l’arribada de la primavera. El videojoc forma part dels exclusius de PlayStation 4 pel 2016, una llista que pots consultar aquí.