Sony confirma que PS4 emularà PS2

  0

  La resposta a la retrocompatibilitat de Xbox One arriba i Sony confirma que PS4 emularà PS2

  Vuit dies després de l’arribada a Xbox One dels jocs de la passada generació, la competència mou fitxa i Sony confirma que PS4 emularà PS2. El punt distintiu del moviment de Sony és que la companyia no trasllada els jocs de l’anterior generació a PlayStation 4, sinó que recupera els títols de la consola més venuda de la història amb 157 milions d’unitats venudes, PlayStation 2. 

  Es tracta d’un moviment intel·ligent atesa la política de reedició en alta definició dels jocs exclusius per PS3, on grans èxits com God of War 3The Last of UsGTA V Uncharted ja es poden jugar a PlayStation 4. D’aquesta manera, PlayStation 4 comptarà amb una oferta molt més extensa de contingut de cara a un futur confirmat però sense data segons Sony.

  El diari digital WIRED (en anglès) trasllada el titular i publica les següents paraules de Sony: Estem treballant en l’ús de la tecnologia l’emulació de PS2 per portar els seus jocs a l’actual generació (…) ara per ara, no tenim res més a dir. Al gener de 2014, una font anònima dins l’equip de PlayStation Now, el servei de ‘cloud gaming’ de Sony, ja va manifestar que el sistema d’emulació era un dels projectes de l’empresa.

  Un catàleg totalment accessible

  Ara que Sony confirma que PS4 emularà PS2, la realitat d’un catàleg redefinit per estar disponible a les dues plataformes de la companyia es comença a materialitzar. Cal tenir en compte que PlayStation Vita ja disposa d’una llarga llista dels jocs de la primera PlayStation disponibles a través de la PlayStation Store.

  A més, PlayStation 4 compta amb un important nombre d’exclusivitats de PS3 traslladades a l’alta definició i amb PlayStation Now, un servei que ara mateix compta am 105 jocs de la passada generació entre els quals s’hi inclouen Resident Evil 6Dead Rising 2Street Fighter Ultra IV. L’arribada dels jocs de PS2 a l’actual generació era l’ultim pas a fer, una maniobra que ara només necessita una data d’estrena.