L’empresa nipona no tanca la porta a la possibilitat de permetre que els seus usuaris i els de Xbox One es trobin a les partides en línia

Abans-d’ahir, Microsoft anunciava que amb l’arribada de Rocket League (el famós videojoc que barreja cotxes i futbol disponible per a PC i PS4) a la seva consola, s’obriria la porta a les partides creuades entre plataformes.

De fet, Rocket League serà el primer que permetrà que els usuaris de PC i Xbox One es trobin. El mateix dia, va emplaçar a “altres companyies” a incloure’s al seu model.

xbox ps4
Veurem això en un futur pròxim? | Font: alfabetajuega.com

Avui, la companyia nipona propietària de PlayStation 4 (que també és notícia per l’anunci de la data i preu de PlayStation VR), ha escrit el següent comunicat al portal Gamespot:

PlayStation ha donat suport a l’experiència creuada amb els PC a través de diferents videojocs, començant amb Final Fantasy XI a PS2 l’any 2002. Estarem encantats de conversar amb qualsevol editora o desenvolupadora interessada en l’experiència creuada entre plataformes.

És totalment cert que l’experiència creuada entre Sony i PC compta amb certa maduresa, i s’ha prolongat fins avui amb videojocs com Street Fighter V (l’anàlisi de Diari Català, aquí) o el futur i prometedor No Man’s Sky. Com Microsoft, Sony també ha optat per obviar la menció directa a la competència. Ara bé, a través d’aquest comunicat no es tanca la porta a una possible realitat on PlayStation 4 i Xbox One es donin la mà en un ecosistema online.

Font: Gamespot