Sony treu pit amb els exclusius de PS4 del 2016

  0
  PS4 baixa de preu a Espanya

  Els japonesos estrenen l’any trepitjant fort amb un vídeo que mostra els 20 exclusius de PS4 del 2016

  2015 ha estat l’any de l’embranzida definitiva de la nova generació i sembla que Sony no té previst afluixar. Els títols exclusius de PS4 del 2016 no són cap novetat; la gran majoria fa mesos que crea rebombori a les xarxes i fins i tot alguns s’han deixat provar amb versions prèvies a la definitiva. Tot i això, el clip és tota una declaració d’intencions dels japonesos a Microsoft, el seu gran competidor amb Xbox One.

  Horizon Zero Dawn, la sorprenent proposta que barreja la caça primitiva amb grans robots futuristes; Uncharted 4: A Thief’s End, l’última aventura de l’aventurer Nathan Drake; The Last Guardian, l’etern retorn de Fumito Ueda, dissenyador de ICO i de Shadow of the Colossus; Hellblade, el títol basat en l’univers del prematur però aclamat Heavenly Sword de PlayStation 3 o Ratchet & Clank, el ‘reboot‘ del primer videojoc, són només alguns dels exclusius de PS4 del 2016 que es mostren al vídeo sota aquestes línies.

   

  Mitges veritats

  Hi ha més d’una petita trampa al tràiler dels exclusius de PS4 del 2016. Alguns dels videojocs que es mostren al clip també tenen prevista la seva estrena per PC, concretament Street Fighter VParagon The Witness. És evident que quan Sony parla d’exclusius ho fa referint-se directament a les consoles, és a dir, volent dir que són jocs que no arribaran a Xbox One.

  Però l’engany no acaba aquí. Més d’un dels exclusius de PS4 del 2016 que es deixen veure no té assegurada la seva estrena per aquest any; només està prevista. Nier: AutomataHellbladeThe Last Guardian no compten amb una data concreta d’estrena, ni tan sols s’ha parlat d’un període aproximat de l’any. A la vegada, Dreams, el nou videojoc dels creadors de Little Big Planet, arribarà només amb la seva versió beta, fet que no l’hauria de comptabilitzar com una estrena.