Sony ven 5,7 milions de PlayStation 4 durant la campanya de nadal

  0
  PS4 baixa de preu a Espanya

  El blog oficial de la companyia anuncia que Sony ven 5,7 milions de PlayStation 4 des de finals de novembre fins als primers dies de 2016

  La consola de sobretaula més venuda de l’actual generació continua imprimint bitllets. Sony ven 5,7 milions de PlayStation 4 amb poc més d’un mes, concretament des de la darrera setmana de novembre fins a la primera de gener. Amb aquestes xifres, se situa amb gairebé 40 milions d’unitats venudes des de la seva estrena, una quantitat que gairebé dobla la de Xbox One, la seva principal competidora.

  Els nombres són astronòmics. PlayStation 4, una consola present a 124 països, també ha venut 35 milions de videojocs en el mateix període de temps i ha sumat un 60% més de subscriptors al servei PlayStation Plus comparant amb les mateixes dates de l’any anterior. Andrew House, president i director executiu de Sony Computer Entertainment Worldwide Studios, ha manifestat les seves bones sensacions.

  «Estem molt satisfets en saber que tants consumidors han elegit PS4 com el millor lloc on jugar aquestes vacances i en veure que la comunitat de PS4 creix més que mai. Seguirem compromesos amb la nostra tasca d’oferir experiències innovadores, i de lliurar-vos els videojocs dels nostres editors i desenvolupadors tercers, incloent Uncharted 4: A Thief’s End, New Hot Shots Golf i The Last Guardian, aquest any.»

  A principis d’any, la companyia japonesa també ha tret pit en referència a tots els videojocs exclusius que rebrà PlayStation 4 al llarg de 2016. Pots conèixer tota la informació al respecte clicant aquí.