‘Sopa de Cabra’, 30 anys d’història

0

El grup musical realitzarà, aquest any, tres concerts claus a la seva gira

El grup català, ‘Sopa de Cabra’, celebra 30 anys de vida amb quatre concerts en tres ciutats importants per a la banda, com són Londres, Madrid i Barcelona, segons ha informat avui la formació catalana.

La gira, anomenada ’30 anys, 3 ciutats’, començarà el pròxim 14 d’octubre a ‘El gran Clapham’ de Londres, un concert que seguirà el que oferiran el 21 d’octubre a la sala Razzmatazz, la sala barcelonina on el grup liderat per Gerard Quintana es va acomiadar dels escenaris fa quinze anys.

‘Sopa de Cabra’, un grup de rock format a la província catalana de Girona, actiu des de 1986 a 2001, que interpreten els seus temes en català i espanyol. El nom prové d’una adaptació del disc, ‘Sopa de Cabres’, dels Rolling Stones i les seves cançons més populars han estat ‘L’Empordà’, ‘El far del Sud’, ‘Camins’, ‘Podré tornar enrere’, o ‘El boig de la ciutat’.

En 2011, van anunciar el seu retorn, amb motiu d’una gira dedicada als fans, després d’estar deu anys allunyats dels escenaris com a conjunt musical.