Kilian Jornet, Araceli Segarra i Albert Llovera participen en el projecte

El grup català Sopa de Cabra ha llançat aquesta setmana un nou videoclip, anomenat ‘Sense treva’, segon single oficial del disc que es diu ‘Cercles’. Aquest és el desè treball d’estudi en la carrera de la mítica banda catalana.

Aquesta nova cançó, i tal com es pot veure al vídeo, parla de l’esperit de superació. Com ho demostren? Doncs enfocant-lo al món de l’entrenament. I és que els esportistes Kilian Jornet (esquiador i corredor de muntanya), Araceli Segarra (alpinista) i Albert Llovera (pilot de ral·lis), apareixen compartint els seus esforços i la seva vida quotidiana que es converteix en una constant lluita. Aquest vídeo ha estat dirigit per Àlam Tall.

Un grup de rècords sens dubte, i és que Sopa de Cabra, va començar 2016 com a grup que més discos en llengua catalana va vendre en aquest Nadal gràcies a ‘Cercles’. El pròxim 6 de maig, el grup gironí iniciarà a Lleida una gira que els portarà a diversos escenaris dels Països Catalans. Pots consultar les dates de la gira en www.sopadecabra.cat.