Sortejats els emparellaments de la Copa del Rey

0
Copa del Rey - Diari Català
El trofeu de la Copa del Rey espera nou amo. | FOTO: ACB

Aquest dilluns s’han sortejat a A Coruña els emparellaments de la Copa del Rey que es disputarà a la propia ciutat gallega del 18 al 21 de febrer

El FC Barcelona Lassa s’haurà d’enfrontar als quarts de final contra el Dominion Bilbao Basket. Serà el dijous 18 i, en cas de guanyar, buscaria un lloc a la final contra el guanyador de l’eliminatòria entre el València i el Gran Canaria.

El València Basket ha quedat emparellat amb el Gran Canaria, el Real Madrid amb el Montakit Fuenlabrada i el Laboral Kutxa amb l’amfitrió, el Rio Natura Monbus Obradoiro.

L’acte va comptar amb la presència dels representants de cada un dels equips classificats. Van viure el sorteig en directe Víctor Luengo (València Basket), Rodrigo de la Fuente (FC Barcelona Lassa), Félix Fernández (Laboral Kutxa Baskonia), Alberto Herreros (Reial Madrid), Juan Ramón Marrero (Herbalife Gran Canària), Eduardo Gárate (Dominion Bilbao Basket) i José Javier Jiménez (Montakit Fuenlabrada).

A més, per part del Rio Natura Monbus Obradoiro, que exercirà d’amfitrió, van estar presents el seu entrenador, Moncho Fernández, i dos dels seus jugadors, Adam Waczynski i Santi Yusta, amb el seu president, Raúl López, i el seu director general, José Luis Mateo.