Luis Enrique no canviarà la forma de jugar en la tornada del derbi | Diari Català
Luis Enrique no canviarà la forma de jugar en la tornada del derbi | FOTO: Europa Press

Luis Enrique avisa que ni el resultat favorable ni el rival faran que l’equip plantegi cap canvi en la manera de jugar 

Luis Enrique adverteix que sortiran a guanyar, tot i el resultat del partit d’anada. “Independentment del resultat, l’objectiu és ser superior al rival. El nostre objectiu és passar l’eliminatòria tot i que sabem que tindrà la seva dificultat”, ha admès Luis Enrique. “Plantegem el partit amb la mateixa identitat que els anteriors derbis i no és cap altra que la de sortir a guanyar”, ha explicat, apuntant que “serà el derbi més atractiu dels tres perquè només pot passar un dels dos equips”. “Nosaltres anirem a pel partit, però davant tindrem un rival que, a diferència dels altres partits, ens pressionarà més a dalt”, ha comentat.

Luis Enrique també ha felicitat Leo Messi per les cinc Pilotes d’Or. “És una alegria molt gran que l’hagi guanyat. Tots ens ho imaginàvem que així seria per tot el que va fer l’any passat i és un reconeixement al millor jugador de tots els temps”, ha dit, explicant que la seva capacitat d’interpretar el joc és brillant i indispensable i els seus números fan que sigui un jugador total”.

Luis Enrique, que no va assistir a la gala de la Pilota d’Or, va mostrar-se agraït a l’equip pel seu guardó. “Estic molt content perquè és el treball recompensat de tots els jugadors, el club i l’staff”. “Estic molt agraït a tots els que em van votar i que van considerar que érem mereixedors d’aquest premi”, ha dit. Sobre l’onze ideal, creu que més jugadors blaugranes s’hi mereixien estar. “Estic molt satisfet per ells, però a més considero que hi ha més jugadors del meu equip que mereixien ser-hi”, ha sentenciat.