Square Enix confirma que Agni’s Philosophy és un Final Fantasy

  0
  Square Enix confirma que Agni's Philosophy és un Final Fantasy

  Agni_closed-up

  Seria el primer Final Fantasy de nova generació.

  Ja en l’I3 2012, Square Enix va presentar la primera demo tècnica del seu nou motor gràfic que utilitzarien en propers Final Fantasy. Llavors ja va impressionar la qualitat gràfica i la quantitat de partícules que era capaç de processar. Però la tecnologia avança, i ara gràcies a DirectX 12 la companyia ha presentat una nova demo tècnica que ens mostra del que és capaç el seu motor gràfic gràcies a aquesta nova API que permet generar entre 6 i 12 vegades més entitats per escena.
  Anem a pams. És de rebut mostrar-vos primer aquesta demostració tècnica que Square Enix va presentar fa 3 anys amb el seu nou motor gràfic perquè pugueu comparar. En el següent vídeo, titulat Agni’s Philosophy i per descomptat preparat per a Final Fantasy, joia de la corona de la companyia, podeu veure del que era capaç del motor gràfic per aquell temps.

  En el vídeo mostrat a continuació podeu veure la demostració tècnica que han presentat ara en l’esdeveniment Build 2015, titulat “Witch Chapter 0 [cry]” i també per a Final Fantasy. Fixeu-vos si podeu en la quantitat d’entitats per escena.

  Si voleu veure un tros de la conferència on van fer aquesta demostració i amb Hajime Tabata, de Square Enix, oferint una breu introducció i els seus comentaris, ho podeu fer a continuació.

  La demo técnina Agni’s Philosophy, amb la qual Square Enix va mostrar la potència del seu motor gràfic de nova generació, anomenat Luminous Engine, és en realitat un Final Fantasy, segons ha desvetllat Yoshihisa Hashimoto, director tècnic de Square Enix, en l’últim nombre de la revista britànica Develop.
  La demo va ser mostrada en el passat I3, en un esdeveniment a porta tancada, demostrant els avanços de Square Enix en tecnologia gràfica per a la propera generació. Es va donar per fet que aquesta tecnologia seria usada en els Final Fantasy dels propers anys, però no que la demo fos un Final Fantasy en si mateix.
  Segons Hashimoto, “Agni’s Philosophy és un Final Fantasy, i hi haurà un Final Fantasy que tingui exactament aquest aspecte”. El director tècnic explica que esperen que aquesta demostració d’una impressió de la qualitat gràfica que aconseguirà el títol -surti quan surti-, i que enviï un missatge: “Square Enix i el seu Luminous Engine estan llests per a la propera generació i els propers jocs d’alta qualitat.”
  Una nota: per la demo han emprat un equip personalitzat de Digital Storm, amb una Corsair Obsidian 900D, quatre GeForce GTX Titan-X en Quad-SLI, refrigeració líquida, una plataforma Intel X99 amb (probablement) 32 o 64 GB de RAM Corsair Dominator Platinum DDR4 i una font d’alimentació Corsair AX1500i. Lògicament, això ha estat patrocinat per Corsair i NVIDIA.
  GeForce® GTX™ TITAN X és el millor del mercat en targetes gràfiques. Combina les últimes tecnologies i el rendiment de la nova arquitectura de GPU NVIDIA® Maxwell™ per convertir-se en la targeta més ràpida i avançada del planeta. Aquesta targeta proporciona nivells increïbles de rendiment i eficiència energètica, i funcions de visualització ultraavanzadas.

  Especificacions:

  Inclou tres AF120L 120mm i un ventilador de fuita AF140L 140mm
  Raspallat fascia frontal d’alumini amb alumini elenc complet envolupant estructura davantera i posterior
  Cinc punts de muntatge del radiador:
  Recepció: fins a 360 mm
  Top: fins a 480 mm (4 x 120) o 420 mm (3 x 140)
  Costat inferior un: fins a 480 mm (4 x 120) o 420 mm (3 x 140)
  Part inferior de dues (amb font d’alimentació instal·lada): fins a 280 mm (2 x 140) o 240 mm (2 x 120)
  Posterior: 140 mm o 120 mm
  Fins a un total de quinze llocs de muntatge del ventilador
  Nou eina lliure 3.5 “i rosca de 2.5″ blego badies de disc dur per a l’emmagatzematge màxim, ampliable a quinze totals (requereix la compra de dues caixes addicionals)
  Quatre sense eines 5.25 ”
  Dual USB 3.0, panell frontal de quatre USB 2.0 I / O
  Eina de connexió panell lateral per a panells superiors.
  Pestell inferior HDD / radiador accés a la càmera magnètica amb portes swing-out.
  Finestra completa panell lateral
  Removibles inferiors cobertes rad li permeten personalitzar el mitjà, aspecte refinat de refredament i neteja
  Tres badies intercanviables en calenta integrat en un dels tres inclosos gàbies modulars de disc dur
  Deu ranures d’expansió per a sistemes multi-GPU somio
  Badies duals PSU
  CPU placa posterior retallada i cautxú traus forats de enrutamiento de cable
  Filtres de pols fàcilment extraïble i tapes de ventilador
  Tendit de cables Snap-down panys i espai d’encaminament addicional darrere de la safata placa basi
  PSU – ATX (no inclòs)
  Contingut del paquet
  Seriïs Obsidiana caixa de la PC 900D Super Tower
  Guia d’inici ràpid
  Compatibilitat ATX, Micro ATX, I-ATX, HPTX i Mini ITX compatible
  Més informació en: http://www.pccomponentes.com/corsair_obsidian_900d.html