Reapareix un Vaixell desaparegut misteriosament fa 90 anys en el triangle de les Bermudes, sense tripulació, el qual sospiten que sigui el SS Cotopaxi

 SS Cotopaxi reapareix després de 90 anys? | Diari CatalàEl Servei de guardacostes de Cuba va anunciar que havia interceptat un vaixell sense tripulació amb rumb a l’illa. Aquesta nau se suposa que és el SS Cotopaxi, un vaixell, que va desaparèixer al desembre 1925, l’esdeveniment es va connectar ràpidament a la llegenda del Triangle de les Bermudes.

El SS Cotopaxi s’havia fet famós després de ser inserida en una de les escenes, en la pel·lícula famosa ‘Trobades properes del tercer tipus’, on el director Steven Spielberg, va fer el descobriment en el desert de Gobi.

Les autoritats cubanes han identificat el vaixell per primera vegada 16 maig 2015 mentre navegava fora de control en una zona militar prohibida a la navegació, a l’oest de l’Havana.

Després de nombrosos intents fallits de comunicar-se amb la tripulació s’han mobilitzat tres llanxes patrulleres per interceptar el vaixell misteriós.

Quan els patrullers han aconseguit arribar a la zona de l’albirament, les tripulacions es van sorprendre especialment en veure que el vaixell era en realitat un vell vaixell que data de fa 100 anys, registrat com SS Cotopaxi, un nom famós associat a sempre amb la llegenda del Triangle de les Bermudes. A bord de la nau no hi havia cap tripulant i l’interior semblava com si hagués estat abandonat durant dècades, el que suggereix que això podria ser el vagabund de càrrega que va morir el 1925.

 SS Cotopaxi reapareix després de 90 anys? | Diari CatalàUna àmplia investigació duta a terme a la nau va portar al descobriment del diari el capità que en el moment servia per a la Companyia de Navegació Clinchfield, propietari de la SS Cotopaxi.

El llibre de registre no ha donat pistes sobre el que realment va passar amb el vaixell en els darrers 90 anys. L’expert cubà, Rodolfo Creu Salvador, considera que el quadern de bitàcola del capità és autèntic.

Aquest document conté informació valuosa sobre la vida quotidiana de la tripulació, detalls interessants registrats fins a la data de la desaparició de la nau que es duria a terme l’1 de desembre de 1925.

El 29 de novembre 1925, la SS Cotopaxi havia sortit del port de Charleston, Carolina del Sud per anar a l’Havana, Cuba. A bord hi anava una tripulació de 32 mariners al comandament el capità WJ Meyer, responsable de transportar un carregament de 2.340 tones de carbó.

Dos dies després, la nau va ser donada per desapareguda i no va ser vist pels propers 90 anys. El vicepresident del Consell de Ministres, el general Abelardo Colomé, va anunciar que les autoritats cubanes accelerin les investigacions per esbrinar el misteri que envolta la desaparició i reaparició de la nau misteriosa.

 SS Cotopaxi reapareix després de 90 anys? | Diari CatalàEl Triangle de les Bermudes és una àrea difícil de definir que cobreix l’àrea entre Miami, Puerto Rico i les Bermudes, on desenes de vaixells i avions han desaparegut en estranyes circumstàncies. La cultura popular ha atribuït les moltes desaparicions en els fenòmens sobrenaturals, i fins i tot les activitats de naus extraterrestres.

Una explicació podria ser proporcionada per les conseqüències causades per una tecnologia desconeguda i avançada heretat de la ciutat perduda de l’Atlàntida?

Tot i la popularitat d’aquestes teories estranyes, majoria dels científics no reconeixen l’existència del Triangle de les Bermudes, i assenyalen amb el dit a un error humà i els fenòmens naturals de les desaparicions de vaixells.

La reaparició de la misteriosa SS Cotopaxi, ha generat en la comunitat científica i Pourriat portar a alguns experts a revisar les seves posicions sobre aquest tema.