El SsangYong XLV serà presentat durant el Saló de Ginebra

La moda dels SUV i crossover és totalment imparable i SsangYong ha entès que, de moment, el futur de l’automòbil va en aquesta direcció. La marca ha vist amb bons ulls el Tívoli, un producte força interessant que agrupa moltes de les demandes que el client vol en un cotxe. Però ara vol anar un pas més enllà i, al Saló de Ginebra, presentarà el SsangYong XLV, un monovolum compacte amb aires de SUV, una fórmula que li ha funcionat a Renault amb el nou Espace.

Aquest model tindrà molt en comú amb el nou Tívoli ja que compartiran la mateixa plataforma i, per tant, les mesures seran força similars. En aquest sentit, el SsangYong XLV fa 4,35 metres de llarg i, el que és més sorprenent, promet un maleter amb una capacitat de 720 litres, perfecte per a una gran família.

El disseny d’aquest SsangYong XLV segueix les mateixes pautes que les del Tívoli, una solució que li està donant bons resultats a la marca. Així doncs, el XLV destaca per unes línies rectes  molt marcades que li confereixen un sentit d’elegància força interessant, així com un sostre que permet l’entrada d’un nou color a la carrosseria. A la part posterior les formes s’emboliquen més i creen un disseny una mica extravagant i molt marcat, característica pròpia de la marca coreana.

SsangYong XLV, el monovolum crossover | Diari Català
Vista posterior

Pel que fa al tema mecànic, el SsangYong XLV el compartirà amb el Tívoli i, per tant, apareixerà al mercat amb un motor 1.6 benzina de 128 CV i caixa de canvis manual de sis velocitats, i un dièsel de també 1.6 litres, 115 CV i caixa de canvis manual o automàtica de sis marxes.

Sens dubte, aquest SsangYong XLV serà el protagonista principal de la marca coreana al Saló de Ginebra i un dels pilars per seguir creixent de cara al futur.