VisionTek a presentat la seva nova gama de discos durs SSD VisionTek en format pendrive 3.0 d’alt rendiment en tres emmagatzematge diferents

SSD VisionTek en format pendrive d'alt rendiment | Diari CatalàVisionTek ha ampliat la seva família de SSD VisionTek USB 3.0 d’alt rendiment. Ara, la família VisionTek USB 3.0 Pocket SSD estarà disponible amb models de 128 GB, 256 GB i fins a un model de 512 GB.

Les memòries SSD VisionTek USB 3.0 per fora semblen memòries USB tradicionals amb un aspecte prèmium pel seu acabat en alumini. Aquests models aconsegueixen velocitats de fins a 450 MB / s amb capacitats que van des dels 128 GB fins als 512 GB.

Aquests pendrives permeten transmetre continguts a gran velocitat, i fins i tot podríem instal·lar directament una instància de Windows i portar sempre amb nosaltres el sistema operatiu. En concret, les taxes de transferència que aconsegueixen aquests ‘SSD portàtils’ són de 450 MB/s de lectura i 155 MB/s de lectura en utilitzar cel·les NAND de tipus MLC com les que podem trobar en alguns SSD del mercat.

SSD VisionTek en format pendrive d'alt rendiment | Diari CatalàEn comptar amb la tecnologia USB 3.0 aquests pendrives SSD VisionTek poden transferir arxius 20 vegades més ràpidament que les memòries convencionals, la qual cosa suposa un avantatge a l’hora de copiar pel·lícules en alta definició o grans biblioteques d’imatges.

Els pendrives SSD VisionTek USB 3.0 Pocket són de tipus NAND MLC o Cenda de nivell múltiple que ofereixen una major capacitat per xip que les memòries basats en NAND SLC.

A més de la transferència d’arxius molt grans, una memòria USB 3.0 amb tecnologia SSD pot ser una solució per emmagatzemar biblioteques d’imatges sense comprimir o realitzar una còpia de seguretat de tot un sistema operatiu.

SSD VisionTek en format pendrive d'alt rendiment | Diari Català

Els discos durs SSD VisionTek en format pendrive estan disponibles als Estats Units amb un preu de 90 dòlars per a la versió de 128 GB, 150 $ per a la memòria de 256 GB i 280 dòlars per l’pendrive SSD de 512 GB, sense que hagi transcendit quan arribaran a Espanya.