Star Wars Battlefront no tindrà manera a pantalla partida en PC

  0
  Star Wars Battlefront no tindrà manera a pantalla partida en PC

  Star Wars Battlefront no tindrà manera a pantalla partida en PC

  Star Wars Battlefront permetrà reviure la batalla de Jakku

  Això de la manera de joc a pantalla partida és alguna cosa tan antic gairebé com els videojocs, almenys a partir dels 90 quan les consoles i ordinadors ja tenien potència suficient per a mostrar dues pantalles de joc alhora. I sembla que DIU en la versió PC de Star Wars Battlefront ha volgut estalviar-la-hi.

  Però sabeu per què?

  Anotacions en les notes de joc

  Doncs bàsicament ens hem assabentat perquè ha aparegut un FAQ en el qual es recopilen algunes preguntes i respostes sobre les diferents maneres que tindrà aquest Star Wars Battlefront i en la part que té a veure amb el Missions Mode, no hi ha ressenyes en PC a aquest mític split screen.

  No obstant això, en consoles sí que podrem gaudir d’aquesta manera cosa que ha començat a enfadar als usuaris de PC, que gairebé sempre són els que pitjor surten aturats per culpa d’aquestes retallades que no tenen molt sentit… o sí?

  Star Wars Battlefront no tindrà manera a pantalla partida en PC

  Quin és la raó?

  Que Electronic Arts i DIU hagin volgut carregar-se aquest cooperatiu (en el mateix PC) que tindran tant PS4 com Xbox One no sembla que sigui per qüestions tècniques o falta de potència, sinó que hauríem de mirar a un dels talons d’Aquil·les de la plataforma. El vell problema d’on col·locar els controls en el teclat i si és convenient ficar a dos jugadors dins del mateix layout. Com es feia antigament en els jocs esportius.

  DIU podria prendre la decisió d’obligar a l’ús de gamepad per a aquest segon jugador en cas de voler ficar-ho però clar, en aquest punt tindríem un altre problema: i és que a ningú escapa que l’ús del ratolí i el teclat és molt més precís i ràpid a l’hora de jugar que un DualShock 4 o un control de Xbox One… i això descompensaria l’equilibri de la partida. Així que té mala solució.